Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Épp tegnap hallottam, hogy a franc tudja hol külföldön, valami kutatók aszonták, hogy az emberek teljesítőképességének a maximuma más más napszakokra esik, van akik reggel jók, vannak akik napközben, és vannak akik éjszaka.És eszerint választhatnak majd az emberek maguknak melót, én megmondom őszintén szívesebben járok be, délután, vagy járnék éjszaka, ez a hajnali ébresztő nem nekem való
.Még a vicceim sem olyan jók mint délután, bár nem hinném, hogy észrevette valaki

Majd mingyá jön Pázsit oszt belinkeli az ezzel kapcsolatos cikket, legalábbis remélem mert én lusta vagyok keresgélni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Omen 16-ap0192ng 16" FHD IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD,,Win.11
- Nintendo Switch V2 Konzol, Fekete Színben, Dobozában, Újszerű
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Még a vicceim sem olyan jók mint délután, bár nem hinném, hogy észrevette valaki