- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sajna nincs
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.
csapos: az az érzésem, hogy eleinte mindenképp inkább seggeket kéne nyalnom, ha maradni akarok
Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.