- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Falánk vagyok, ha olyan van amit szeretek. De mivel max 2-3 dolgot tudnék hirtelen mondani amit nem eszek meg, ezért mondhatjuk hogy igen, ami jólesik, abból mértéktelenül.
Ügyfélcentrifuga-szolgálat
a helyi telekomm. cégnél. Nem is a munkával van a baj, hanem hogy csütörtökön bementem interjúra, mondták hogy majd értesítenek aznap. Szóltak délután, hogy sajnálattal közlik, hogy ez most nem sikerült. Majd ma miután hazajöttem dokitól, délután hívnak telefonon, hogy megkaptam a mailt?
Miva'? Hát küldtek mailt. Mondom ugyan mi a picsnek? Ja, hát hogy az előttem rangsorolt jelentkező nem tudja hétfőtől vállalni a melót, és mivel én azt mondtam hogy igen, ezért most akkor örömmel értesítenek, hogy gratula, mert megkaptam az állást.. Jeeee, hétfőn megyek be fél8-ra. Ezzel se lenne gond, ha nem kellett volna nekiállni feltúrni a szekrényt az iratokért amit bekérnek.
De a nagyobbik hype a dologban, hogy mivel csütörtök-pénteken Pesten vagyok, műtenek ugye, ezért hiába kezdek hétfőn, már csütörtökre kérhetek is táppénzt a beutalóra. DE! kértek a pesti klinikán labort, amihez még itthon kellett kérnem beutalót a kórházunkba. Na, gondoltam, ha csütörtökön délután megmondják az eredményt, és nem siker, akkor ráérek, ma elmegyek kényelmesen a dokihoz, jövőhéten meg valamikor a laborba. Ha meg felvesznek, és ezt megmondják csütörtökön, akkor pénteken(ma) nagyon korán megyek dokihoz, és még elmegyek laborba is. Namost mivel én reggel elmentem itthonról, és csak délután jöttem, a reggel 8-kor küldött mailjüket nem olvastam, csak mikor már híttak is délután. Tehát most nem mentem el laborba, viszont hétfőtől meg megint nem mehetek el.
Bár ha 7-től van labor, és odamegyek kb 6-ra, hogy első legyek, akkor talán bejutok úgy, hogy még vissza is érek fél8-ra a melóhelyre. Késni meg speciel nem lenne szerencsés.
Hát ezért a gyomoridegem.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arc Raiders
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a helyi telekomm. cégnél. Nem is a munkával van a baj, hanem hogy csütörtökön bementem interjúra, mondták hogy majd értesítenek aznap. Szóltak délután, hogy sajnálattal közlik, hogy ez most nem sikerült. Majd ma miután hazajöttem dokitól, délután hívnak telefonon, hogy megkaptam a mailt?
Miva'? Hát küldtek mailt. Mondom ugyan mi a picsnek? Ja, hát hogy az előttem rangsorolt jelentkező nem tudja hétfőtől vállalni a melót, és mivel én azt mondtam hogy igen, ezért most akkor örömmel értesítenek, hogy gratula, mert megkaptam az állást.. Jeeee, hétfőn megyek be fél8-ra. Ezzel se lenne gond, ha nem kellett volna nekiállni feltúrni a szekrényt az iratokért amit bekérnek.
Bár ha 7-től van labor, és odamegyek kb 6-ra, hogy első legyek, akkor talán bejutok úgy, hogy még vissza is érek fél8-ra a melóhelyre. Késni meg speciel nem lenne szerencsés.