Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Falánk vagyok, ha olyan van amit szeretek. De mivel max 2-3 dolgot tudnék hirtelen mondani amit nem eszek meg, ezért mondhatjuk hogy igen, ami jólesik, abból mértéktelenül.
Ügyfélcentrifuga-szolgálat
a helyi telekomm. cégnél. Nem is a munkával van a baj, hanem hogy csütörtökön bementem interjúra, mondták hogy majd értesítenek aznap. Szóltak délután, hogy sajnálattal közlik, hogy ez most nem sikerült. Majd ma miután hazajöttem dokitól, délután hívnak telefonon, hogy megkaptam a mailt?
Miva'? Hát küldtek mailt. Mondom ugyan mi a picsnek? Ja, hát hogy az előttem rangsorolt jelentkező nem tudja hétfőtől vállalni a melót, és mivel én azt mondtam hogy igen, ezért most akkor örömmel értesítenek, hogy gratula, mert megkaptam az állást.. Jeeee, hétfőn megyek be fél8-ra. Ezzel se lenne gond, ha nem kellett volna nekiállni feltúrni a szekrényt az iratokért amit bekérnek.
De a nagyobbik hype a dologban, hogy mivel csütörtök-pénteken Pesten vagyok, műtenek ugye, ezért hiába kezdek hétfőn, már csütörtökre kérhetek is táppénzt a beutalóra. DE! kértek a pesti klinikán labort, amihez még itthon kellett kérnem beutalót a kórházunkba. Na, gondoltam, ha csütörtökön délután megmondják az eredményt, és nem siker, akkor ráérek, ma elmegyek kényelmesen a dokihoz, jövőhéten meg valamikor a laborba. Ha meg felvesznek, és ezt megmondják csütörtökön, akkor pénteken(ma) nagyon korán megyek dokihoz, és még elmegyek laborba is. Namost mivel én reggel elmentem itthonról, és csak délután jöttem, a reggel 8-kor küldött mailjüket nem olvastam, csak mikor már híttak is délután. Tehát most nem mentem el laborba, viszont hétfőtől meg megint nem mehetek el.
Bár ha 7-től van labor, és odamegyek kb 6-ra, hogy első legyek, akkor talán bejutok úgy, hogy még vissza is érek fél8-ra a melóhelyre. Késni meg speciel nem lenne szerencsés.
Hát ezért a gyomoridegem.
Aktív témák
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a helyi telekomm. cégnél. Nem is a munkával van a baj, hanem hogy csütörtökön bementem interjúra, mondták hogy majd értesítenek aznap. Szóltak délután, hogy sajnálattal közlik, hogy ez most nem sikerült. Majd ma miután hazajöttem dokitól, délután hívnak telefonon, hogy megkaptam a mailt?
Miva'? Hát küldtek mailt. Mondom ugyan mi a picsnek? Ja, hát hogy az előttem rangsorolt jelentkező nem tudja hétfőtől vállalni a melót, és mivel én azt mondtam hogy igen, ezért most akkor örömmel értesítenek, hogy gratula, mert megkaptam az állást.. Jeeee, hétfőn megyek be fél8-ra. Ezzel se lenne gond, ha nem kellett volna nekiállni feltúrni a szekrényt az iratokért amit bekérnek.
Bár ha 7-től van labor, és odamegyek kb 6-ra, hogy első legyek, akkor talán bejutok úgy, hogy még vissza is érek fél8-ra a melóhelyre. Késni meg speciel nem lenne szerencsés.