Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Juhú!
Hogy én mindíg rátalálok a cigányozós topikokra. Felesleges vitatkozni. Aki szereti a cigányokat az költözzön melléjük éljen velük, barátkozzanak össze. Arra megkérek mindenkit, hogy ne is próbáljon semmit belemagyarázni ebbe az egész cigánysági kérdésbe. Akik ''nem szeretik'' őket, azoknak nyilván jó okuk van rá. Erre mindíg jön valaki, aki ''nagyonokos'' és valalmi kultúr maszlaggal terel. A szavak lovaglása, amúgy sem jó vitaalap. Szerintem. /*Erről eszembe jut a rokkant -- > sérült --> segítséggel élő marhaság.*/ Én meg ezentúl elvárom, hogy a fekete bőrű emberek, ''nagy fehér Istennek'' szólítsanak, mert engem a fehér, meg a gádzsó meg a magyar sért. bahh. ettől mindíg fel megy a pumpa. /*Eszembe is jutott a south park 11/3-as része. Aki látta tudja miről szól*/
Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mesterséges intelligencia topik
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- hcl: Könnyű légierő
- Hyundai, Kia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest