Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Juhú!
Hogy én mindíg rátalálok a cigányozós topikokra. Felesleges vitatkozni. Aki szereti a cigányokat az költözzön melléjük éljen velük, barátkozzanak össze. Arra megkérek mindenkit, hogy ne is próbáljon semmit belemagyarázni ebbe az egész cigánysági kérdésbe. Akik ''nem szeretik'' őket, azoknak nyilván jó okuk van rá. Erre mindíg jön valaki, aki ''nagyonokos'' és valalmi kultúr maszlaggal terel. A szavak lovaglása, amúgy sem jó vitaalap. Szerintem. /*Erről eszembe jut a rokkant -- > sérült --> segítséggel élő marhaság.*/ Én meg ezentúl elvárom, hogy a fekete bőrű emberek, ''nagy fehér Istennek'' szólítsanak, mert engem a fehér, meg a gádzsó meg a magyar sért. bahh. ettől mindíg fel megy a pumpa. /*Eszembe is jutott a south park 11/3-as része. Aki látta tudja miről szól*/
Aktív témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest