- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
annyi pozitív van azért benne, már ha te képes vagy így hozzá állni, hogy megtanulsz logikusan és önállóan gondolkodni, ha nem tudsz valamit, tudni fogod melyik könyvet vedd le a polcról..
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Elárulom neked, hogy ez nálunk sem volt másképp. Volt 1-2 tanár, a többit meg annak csúfolták. És? Ami érdekelt, annak utána olvastam. Ha tudtam, hogy bármit írok 2est kapok rá, akkor mit görcsöljek rajta. Ezt nem fogod fel, hogy olyan véresen komolyan veszi mindenki, mintha nem is tudom mi lenne. Ilyen kis menedzserpalánták járnak az iskolába, tele tetoválva, hogy én, én, én. Nem voltam tesiből 5-ös és hova sz*rjak? Kaptam egy egyest? Megéltem, megkaptam a jussom tanultam belőle vagy nem. De nem szedtem nyugtatót, meg ittam kávét. Egyszerűen nevetséges. Kicsit eltolódott a világ és nem érzem, hogy a jó irányba.
40 évvel ezelött 14 évesen már javában kint dolgoztál volna a földeken, nem a jajj milyen lesz a dolim kérdés járt volna a fejedben. Mégsem stresszeltél volna ennyit. Nem azt mondták volna, hogy ejnye-bejnye, vagy elvették volna a mobilod, hanem olyan hurkásra verik a segged, hogy 2 napig nem tudsz leülni és mégsem volt senkinek lelkitörése. Fura, nem?
Aktív témák
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest