Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
- Android szakmai topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát de azért ácsi!
Ha már egy csomó mindent nem tudnak, akkor hagy legyen az én jogom, hogy ott és olyan ''fórumon'' alázzam őket porrá, ahol csak akarom. Persze. Hülyék és én még fogjam is be a pofámat. Hát nem. Az ''értelmiségnek'', ami én is szeretnék lenni az a feladata, hogy nem a bulvárvilág szintjén harcoljon ezekkel a pontagyú celebekkel. Ott van fábry. Nyíltan kivonja magát a bulvárból. A saját showján kívűl, nem igen látod. Őt nem tartom celebnek. Évekig volt dramaturg. Egy komoly ember, akinek van humora és van/volt komoly szakmálya. Pénzért persze mindent lehet. Ám ne felejtsük, ha visszagondolunk általánosiskolai nagy körkérdéseinkre. 1000000 forintért megennéd a szarodat? Na ezek a celebek megennék. Pont. Ezt kell elvetni és ahol csak lehet alázni őket. Tudod. Táncolj ribanc. Itt egy tizes.
Nem nézek kereskedelmit és nem olvasok bulvárt. Büszke vagyok rá. Nem is tudok semmit a világról ez igaz. És az is megesik, hogy átkapcsolások között megpillantok ezt-azt. Nem nevezném magam nagy ker.műsor fogyasztónak. Egyszerűen ezzel bojkottálom, mégha tudom is hogy ez semmit sem számít. Engem ezért nem lehet hibáztatni. Szívből gyűlölöm az értéktelen műsoraikat és a kiszel győzikés agyatlan bunkó valómegasztáros balettet a szőrös hátfájós kurva annyukkal együtt.
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest