- Milyen okostelefont vegyek?
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát de azért ácsi!
Ha már egy csomó mindent nem tudnak, akkor hagy legyen az én jogom, hogy ott és olyan ''fórumon'' alázzam őket porrá, ahol csak akarom. Persze. Hülyék és én még fogjam is be a pofámat. Hát nem. Az ''értelmiségnek'', ami én is szeretnék lenni az a feladata, hogy nem a bulvárvilág szintjén harcoljon ezekkel a pontagyú celebekkel. Ott van fábry. Nyíltan kivonja magát a bulvárból. A saját showján kívűl, nem igen látod. Őt nem tartom celebnek. Évekig volt dramaturg. Egy komoly ember, akinek van humora és van/volt komoly szakmálya. Pénzért persze mindent lehet. Ám ne felejtsük, ha visszagondolunk általánosiskolai nagy körkérdéseinkre. 1000000 forintért megennéd a szarodat? Na ezek a celebek megennék. Pont. Ezt kell elvetni és ahol csak lehet alázni őket. Tudod. Táncolj ribanc. Itt egy tizes.
Nem nézek kereskedelmit és nem olvasok bulvárt. Büszke vagyok rá. Nem is tudok semmit a világról ez igaz. És az is megesik, hogy átkapcsolások között megpillantok ezt-azt. Nem nevezném magam nagy ker.műsor fogyasztónak. Egyszerűen ezzel bojkottálom, mégha tudom is hogy ez semmit sem számít. Engem ezért nem lehet hibáztatni. Szívből gyűlölöm az értéktelen műsoraikat és a kiszel győzikés agyatlan bunkó valómegasztáros balettet a szőrös hátfájós kurva annyukkal együtt.
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Bittorrent topik
- Whisky topik
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 15 Pro - 512 GB - Újszerű
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest