- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
majd ha bokros teendőim közben lesz rá időm. különben is, attól, hogy vettem egy lakást, még nem feltétlen költöztem el az előző helyemről, tehát lehet ott is az állandó lakcímem. jó darabig ingáztam még utána, úgyhogy tehetnek egy szívességet akik bele akarnak kötni. különben is, ha én álmodok a vérbocival, az valszeg neki fájna...
más: egyre jobban körvonalazódik bennem: nem akarok vegyészmérnök lenni... hogy a most belénk diktált ''okosságnak'' mennyire nincs (számomra) hasznos, gyakorlati jelentősége, az félelmetes. majd elaludtam az előadáson.
cyla: lehet, hogy igaz, amit írsz. csak a stílussal van baj, mint azt már többen, többször kifejtették. majd valamikor elmondok még valamit, most rohanok. az a baj, hogy olyanokba kötsz bele, akikbe nem kellene, ezáltal ők is belédkötnek. nem feltétlen ebben a sorrendben. no mindegy, majd máskor, alkalmasabb időben. -
Vérboci
addikt
Nahát, nahát, Télapó milyen izgatott lett! Fogadjunk, hogy egyszer te is elfelejtetted bejelenteni az új lakcímed és hónapokig Vérbocival álmodtál mi? Jó is az...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pussy_cat: A jelszó: ha az orvos szerint semmi bajod, menj el egy természetgyógyászhoz és majd lesz
A fülgyertyán kívül semilyen hókuszpókuszban nem hiszek. Szerintem ülj be egy mekibe és vágj be egy big mekket sok sültkrumplival Tutira jobb kedved lesz. Pláne ha utána átballagsz egy cukiba egy lúdlábra.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen routert?
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 / Intel core i5-12generációs / 8gb ddr4 / 512gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm Fekete BT
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fülgyertyán kívül semilyen hókuszpókuszban nem hiszek. Szerintem ülj be egy mekibe és vágj be egy big mekket sok sültkrumplival Tutira jobb kedved lesz. Pláne ha utána átballagsz egy cukiba egy lúdlábra.