- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
eredetileg tiv2900, tiv61 és tiv 83 volt a hsz-emben(mert elrontottam), úgyhogy kijavítottam az ő nevüket úgy ahogy használják, a másikat meg ahogy írtad. Csak hogy ragaszkodjak a valósághoz. Gondoltam aki akarja érteni az megérti amit ki akartam hozni belőle, nem pedig beleköt mint a betonba. (Van egy ilyen ismerősöm, aki mikor nézünk egy filmet, mindig megpróbálja kitalálni a sztorit, meg belekötni hogy ez miért nem lehetséges ami történik benne, és ezt fennhangon teszi, és tippelget folymatosan, majd mikor a vége előtt már majdnem mindent tudunk, akkor benyögi a legutolsó verziót, és a film végén megjegyzi hogy: Na ugye tudtam én. Én cserébe megnézetek vele pár horrort néha, azokon ki se nyitja a száját)
Nem megyek Debrecenbe
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Zsíííír! Most már tutira megyek pénteken. Még buszt is találtam.
Lesz valaki rajtam kívül a DE TTK-s gólyabálon?
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát lehetne, de csak ha fogsz egy 0,29-es, és egy 0,26-os monitort, illetve az lcd-hálót, jól átvilágítod halogénlámpával, és mondjuk 10x-es nagyításban kivetíted egy fehér falra..
Ja, asszem pont ezt akarod.
Nem tudom jobban érzékeltetni. Talán mikulásbácsi vagy neduddki több 0,29-es és 0,26-os pixelt látott már érzékletesebben, és megosztja veled. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hülye kérdésre hülye példa a válasz:
A haj vékony. A fanszőr vastagabb. Szemléltesd magadnak
De egyébként tegyél nagyító alá egy vonalzót vagy mérőszalagot. Egy millimétert ossz fel 10 egyenlő részre tűheggyel, és arányosan mérj le kb annyit, amennyi a megadott méret. Ha látsz különbséget, akkor máris látod hogy mennyire számottevő.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Egy biztos. De asszem elfelejtettem..
-
BlacKSouL
addikt
[link] Érdemes átfutni, és a végén a magyarázatot is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Most mért? Néha én is szoktam böngészgetni, jó csajok után kutorászni a iwiwen, így legalább egy helyen megvan sok. Lehet válogatni. Kinek milyen jön be. Mint egy nagy online kupleráj

Úgyhogy köszi a linkeket
<- Ezt a smileyt tudom hogy utálja mindenki, nem lehetne lecserélni egy sima bólogató igen-szmájlira? Mert ha van
akkor lehetne olyan is.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Legyen egy nap temp a vesztes jutalma
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
És a linkelt stream-mentő cuccokat nem próbáltad? Én nem, tehát nem tudom hogy hogysmint, de ha később nem kell, akkor valamelyik shareware időkorlátossal ki lehetne próbálni hogy hogy is megy. A WMakármi látszik a legnormálisabbnak, de az meg 10perces fájllimites próbaverzió, ez a videó meg 13 perc. Más ötletem nincs sajna egyelőre.
-
BlacKSouL
addikt
Nna, ha ma szerda, akkor holnapután péntek. És akkor megyek..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
Tény hogy rég láttunk errefelé
De mostanában mindig ilyen rapszodikus az Off. Amikor gép előtt ülök egész nap, akkor egy 100-as leosztásra kifér két nap, de ha egy napig is nem vagyok, akkor órákig csak olvasok visszafelé.
más: Régebben is volt tempban? Már csak ezért kérdezem: [link]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Jéger, jéger...nagy a szátok vazze
[link] -
BlacKSouL
addikt
Nem tudtok chello-n kívül más internetszolgáltatót, ami a classic sávszélességét tudja vagy nagyon hasonlót, és olcsóbb? Konkrét helyet mondok: Zugló, Örs környéke, Bánki Donát utca. A standard nem jó, az már kevés. Nem nekem kéne, ismerősnek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Bekerül a Temporaryba egy fájl ami 10 mega körüli, .dat kiterjesztésű, benne van a videofájl neve kiterjesztésestől, de semmit nem lehet vele kezdeni. Más olyan fájl ami meg erre a konkrét videóra utalna miután betöltötte a WinMediaPlayer nincs.
Ugyanakkor rákeresve az összes wmv fájlra a gépen, megtalálja ezt a fájlt szintén a Temp.Intern.Files-ben, és Megnyitás parancsra simán betölti a Mediaplayerbe, és lejátsza, pedig ennek is .dat a kiterjesztése. Már nem értem a dolgot
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Streaming média is elmentődik teljesértékű wmv videófájlként? És ha igen akkor hova? Hol tárolja pl a Media Player a saját cache adatatait? Mert erre én is gondoltam, de nem is kerestem, mert azt hittem, hogy ennek az a lényege, hogy nem ment semmit a gépre, hanem folyamatosan szedi az adatot a szerverről.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Én valahol láttam felbukkanni ezt az Lf-topic dolgot, talán modkerben, de átsiklottam felette. Aztán most hogy felmerült a kérdés rákukkantottam a forrásra, ott volt az adott ponton az hogy ''lo ...'' és gondoltam ha lf és lo , akkor biztos van közük egymáshoz, és mivel csak az ma és az it volt ismerős, gondoltam ez egy új dolog. De tippem sincs, tehát nem is találgatok, sőt nem is vagyok kíváncsibb ennél a pontnál amúgy sem jutnék tovább, meg elég az nekem ha megtudom mikor már müxik

-
BlacKSouL
addikt
A felétől előrébb látszik hogy megy mögötte 220-al, majd megelőzi, és ismét lelassít 151-re, és amikor utolérik a piros személyautót, akkor megy el mellette az Avant, de ha épp 220-al esik be mellé, akkor miért ne előzhetné meg simán. Mikor melléér, akkor kezd el gyorsítani a motor, és azért annak is kell 1-2 másodperc míg felveszi a 220-as tempót, és azzal utoléri az Audit, illetve 240 körül még picit kiemeli és úgy már elmegy mellette simán, az S4-ben is van 250-es korlát ha jól emlékszem.
És a piros kocsit is, meg a szemetest is eléggé hamar letudják, mondjuk a szemetes mellett nem annyival megy mint a piros melett.
Szóval szerintem nincs ebben semmi különös
De azt is figyelembe kell venni, hogy a digitális óra mintavétele, illetve a kijelzése fél másodperces, és fél másodperc alatt elég nagyokat ugrik az a motor. -
BlacKSouL
addikt
[link] Kénytelen voltam utána pár eredeti trailert vegignézni, de persze a riportnál is egyből beugrik a moziból a feliratos előzetesek fílingje
Szerintem nagyon jó -
BlacKSouL
addikt
Aki esetleg úgy érzi megülné az ördögöt is
:[link]
Az azért figyelemreméltó amikor 250-nél erőlködés nélkül kiemeli az orrát
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Inkább videofelvétel kéne az estéről, az súlyosabb lenne mint ez az alkoholamnéziás beszámoló az én borzalmas hangommal. Amúgy meg aki lusta, az nem is kap semmit

tbs: Próbáltam nem is egyszer, néha tényleg viccesebb, de ennek most pont nem az volt a célja, hanem egy előre megtervezett beb@szás volt a cél nemes és tradicionális okokból.
csapos: Pont ezt akartam írni szószerint tbs-nek
Niquis: Ez csak olyan divat lett itt Offban, mindenki tudja, hogy többnyire érdekli a többieket amit ír, de szerénységből odaírja hogy hátha nem, ne lehessen azt mondani utólag hogy naugye. Illetve pont azért hogy lehessen. Amúgy köszi
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Mindenki ezt szokta mondani, én is: Tudom hogy úgysem érdekel senkit, de elmondom.

Szombaton haversrác szülinapját akartuk ünnepelni. Lekéste a buszt amivel jött volna haza, úgyhogy volt egy kis kavarás, de a lényeg, hogy este 7-re nagyjából indulhatott a buli, még kimentünk érte kocsival(nem a városban lakik) adigra kiderült, hogy jönne a szembeszomszéd haversrác is, na sebaj, régen 3-asban, most négyesben tequilázunk. Kiértünk hozzájuk, haver még nem volt kész, a szomszéd srác behívott magukhoz friss sütit enni, velük is jóban vagyunk, az egész családdal. Persze a nővére is otthon volt(még ő is fiatalabb nálunk vagy 3 évvel), akit a srác ledumált arról hogy csatlakozzon, de végülis mégiscsak. Így jöttünk be öten, de aztán kiderült, hogy a haverunk és a szomszéd srác nővére nem igazán csípik egymást, egy régi dolog maradványaként. Így indultunk neki az estének, déli sarki hangulatban. Csak a 3. kocsmában volt hely, de ott már gyorsan kikértük az első teq-sör kombót, megnyugtatni a kedélyeket. Kb. az ötödik körre már úgy megfordult a dolog, hogy az egész kocsma ötünket nézve iddogált csendesen, mi pedig kezdtük súlyosan jól érezni magunkat. Sajnos a zárás vetett véget a hepajnak, mi kicsengettük a 15k-t, ami kicsit ellentétele volt a pincér érkezésünkkori kérdésének, miszerint: Meddig óhajtanak maradni? (Ameddig jólesik köcsög) Dehát így nem lehet lezárni a dolgot, átmentünk egy helyre ami gyakorlatilag diszkóként, illetve zenés-táncos szórakozóhelyként üzemel, jó kis nosztalgia buli volt, és meglepően sok ember, nagy hangulat. Gyorsan megcsináltuk az átkötést egy teq-sör kombóval, végülis tequila-party volt az esténk mottója. És aztán itt kezdenek kimaradni részek, bad sectorok és clusterek. Még az is rémlik, hogy a kb kilométerre lévő automatához elmentünk pénzt felvenni, de a visszaút már nem rémlik. Aztán az is halványan megvan, hogy nővérke ecseteli, hogy mennyire szeret, és ha nem lenne barátja, akkor csak velem lenne hajlandó lefeküdni, és hogy ezt már régóta meg akarta mondani, de nem volt bátorsága..(Hát mondom baszki, jókor jut eszedbe)
Meg rémlik hogy nagyon durva dolgokat műveltünk vele a tánctéren, volt ott minden ahogy ismerősöm mondaná.(Lift meg sehol a közelben) Hiphop eltelt 3 óra, nekem rémlik még vagy 2 kör tequila, meg még egy üveg sört is lecsúsztattam kis segítséggel, mert a felét szanaszét locsoltam(kis koordinációs probléma) de az est csúcspontjának azt éreztem, amikor haverral álltunk a tánctéren, ölelgettük egymást és együtt bőgtünk Cserháti Zsuzsa Édes kisfiam című számára. Persze a többi vendég nagy mulatságára. Úgy fél4-tájt kezdett lohadni a lelkesedés, úgyhogy elindultunk valahogy, odakint gyors számvetés: egyik srácunk eltűnt(a délutáni sofőr) viszont csapódott hozzánk egy másik a volt középsulinkból. Taxival hazatéptek, én hazaestem, magamba tömtem vagy 12 pogácsát, és beestem az ágyba negyed 5 körül. Reggel fél9-kor meg kelhettem, mentünk nagyanyámhoz. De durva lehetett ahogy lefeküdtem is, mert reggel elég rossz szájízzel keltem, és kiderült, hogy kb egy fél pogácsa volt még a számban
Én úgy-ahogy megúsztam a másnapot, de a többiek nem toltak hajnalban annyi pogácsát, mindenki erős másnaposságról számolt be, volt aki csak reggel kiáltott rókát, de a leányzó egész nap ásítozott
Aztán meglett az elveszett ember is, de ő sem emlékszik hogy ment haza, csak arra hogy meg akart mosdani a szökőkútban, ami 3 hete nem megy...
Asszem életem legjobb nem-szilveszteri bulija volt. Magasra tétetett a léc.
Tudom hogy senkit nem érdekelt, de jól esett elmondani -
BlacKSouL
addikt
Hazajöttem suliból, hármas lett a matekom(statisztika és valszám) és írtam egy alighanem nagyon jó Informatikai rendszerek tervezése és szervezése vizsgát. Megreggeliztem délután 2-kor, és azóta Modern Talkingot hallgatok... jelent ez valamit? A lelkivilágomra való tekintettel, vagy szerint vagymi.. Most megy a CheriCheri Lady, hogy ez mekkora egy zene, nem véletlenül üvöltöttük ovodában, bár akkor még kicsit más szöveggel

Bár lehet hogy csak készítem a lelkem az esti eseményekre. Most tervezzük a nyolc évvel ezelőtti tequila-parti ismétlését. Akkor haverunk 18., most a 26. szülinapját ünnepeljük.
3ember, 2 kocsma, fejenként 8 tequila. És sok sok óra mászkálás a városban. Hű de szét fogunk csúszni...
(Cosmic Girl, ez is óriási zene..)
-
BlacKSouL
addikt
Ne legyen már ennyire péntek

-
BlacKSouL
addikt
Yeehhaaa!

[link] -
BlacKSouL
addikt
Nem halásznátok ki a fejlécből a küldő adatait? Egyrészt szolgáltatónál bejelenteni, másrészt a többieknek megelőzésképp, én is betenném a spamszűrésbe. Az mondjuk látszik hogy egyesével kézzel szedi ki a címeket, mert egy rendes spammer másodpercek alatt teleszór mindenkit egyszerre, de itt úgy látom időben eltolva van a dolog. Lehet hogy valaki bosszúból csinálja cserébe a banért?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Ööö.. hát...izé
[link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Már késő, átnyálaztam, de nem jutottam sokra; egyik szavazásból a másikba estem. A lap alján hajakra kellett szavazni, mostmeg alcímekre. Divatba jött ez a szavaztatás..

csapos: nem délben keltem, csak autóvásárlást ügyintézem, illetve próbálkoztam (Majdnem azt írtam hogy bonyolítottam, de erre ismerősöm faterja szokta mondani: ''Ne bonyolítsd b+, hanem csináld!'')
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ej a sok nagypofájú, egy kicsit később nézek ide mint szoktam, aztán máris telerakják a topicot

Nem dolgoztok hogy ennyire ráértek?
mod: Ja, én nem...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hát gyerekek, nem gondoltam volna hogy mennyien nem tudják hogy mi a levonó.
Egy barátom kérdezte a cégénél, majd elmondom hogy jött szóba, és nem tudták. És amikor megmondta, akkor percekig röhögtek rajta. Pedig ezek fontos szakszavak. -
BlacKSouL
addikt
Tejbegríz...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te voltál nagy Coke+Mentos fan, tessék
: [link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Naná. Én nem lennék jó rendőr, én ilyen esetben egy nagy sallerral nyitnék, aztán köszönnék csak neki. Amúgy ott maradt magától is, de azért rádörrentettek picit, hogy ha már egyszer volt esze az út közepén mászkálni, és nem meghallani-meglátni az üvöltő-villogó rendőrautót, akkor ugyan maradjon már ott míg a kollégák megérkeznek helyszinelni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Emlékeztessen, hogy sokszor közelebb vagyunk ahhoz amihez nem akarunk, mint sejtjük.
Hát egy kicsit beszart. Ott fogták természetesen, de a srác azt mondta, hogy nemigen bírt volna elmenni az ijedségtől. Elvileg meg is büntethetik, hiszen közlekedési balesetet okozott azzal hogy szabálytalanul közlekedett, de ugye összetett a dolog, és még nincs vége a vizsgálatoknak. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nem én, csak jó barátom. Ő vezetett..
Összetört, összetört, de mitől? Manapság ezekben a mozgalmas időkben bármi megeshet egy rendőrautóval
De ez speciel így történt: [link] Kb. 100-al mehettek, amikor a kanyarban felbukkant a nő az út közepén. És lehet hogy nem működött az ABS, ezt asszem még vizsgálják.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Yeti910331
üzenetére
Az lehet, de nekem másodszori meghallgatásra (úgy kb egy 7 hónappal ezelőtt) az ugrott be, hogy ebből zenét kéne csinálni, vagy bemixelni.
L.Zero :
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
''...az informatikusokat. Mert az a hiedelem meg szóbeszéd járja, hogy kocka fejűek, meg nem tudnak semmi másról beszélni...''
''...Az Informatikus továbbfejlesztett változata, akinek elkockásodott a feje. Értsd: Kocka fejű informatikus: életének 99%-át a számítógép, 1%-át a sex tölti ki. Semmivel nem tudod kirobbantani a monitor elől...''
Hát tényleg nem vagy elég kocka
-
BlacKSouL
addikt
Ma is lesz nap...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Oké, akkor én visszavonulok, és alapító-ötletgazda minőségemben fogok a későbbiekben kritizálni.

Bár úgy látom nem nagyon lelkesedik senki a kihívásnak való megfelelés iránt. Akkor viszont ha senki nem nyújt be pályaművet, akkor szerintem Vérbocival kapjunk megosztott első helyezést, és kész. Ő kapjon külalak különdíjat, én meg elfogadom a karakterszám-különdíjat.
Aztán majd ha lecsengett ez az őszi-téli punnyadásos kedv, majd valaki kitalál valami mást amire többen rákettyennek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Már címet is adtam, ha elfogadja a többség: PH! Off Topic Led Contest 2006 (Ezt meg kéne csinálni akármilyen hosszú zárral, és logóvá alakítani)
Hát, nemtom van-e olyan amit ezekből elfogad a bizottság, én azért ismét próbálkoztam:
[link]
[link]
[link]
Volt egy kis handicap a négy és fél sör miatt, de talán végre más is kedvet kap.Borzalmas a kézírásom tollal papíron is, úgyhogy kéretik ezt figyelembe venni...de inkább mégse.![[kép] [kép]](http://img90.imageshack.us/img90/2420/01mkr6.jpg)
![[kép] [kép]](http://img299.imageshack.us/img299/6049/02mit4.jpg)
![[kép] [kép]](http://img242.imageshack.us/img242/6426/03mjb0.jpg)
Áh, már nekem sem tetszenek..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na ki nyeri el a szívecskét? : [link]

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
OK. És értelmes mondat, vagy szó legyen, ne csak mondjuk i betűk sorozata

Ja, és ha valaki véletlenül nem tud tükörírással ugyanolyan gyorsan írni, mint normális irányba, akkor ér az is, ha utólag tükrözi a képet, esetleg leméretezi, de mást ne alakítson/moddoljon rajta.
Én ma este hendikeppes leszek, mert találkám lesz, csak iccaka érek haza, de ha még lesz aktivitás, akkor beszállok.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Lehet próbálkozni, nekem másodszorra sikerült ezt, az első ilyen lett
: [link]
De akinek 15 secnél hosszabb zárideje van, az előnnyel indul. Úgyhogy a versenyszabályzat egyik feltétele kellen hogy legyen, hogy csak max 15 sec-es záridővel lehet nevezni. Illetve lenne egy külön SuperSize kategória, ahol hosszabb záridőre verseket kellene tudni felírni, oda viszont a Szózat első versszaka lenne a beugró. Persze itt is kellene egy másfél perces korlát mondjuk. Aki minden sort más színnel ír, az helyezéstől függetlenül különdíjban részesül. Illetve lenne egy quickMax kategória, az 1 másodpercesek
Fotosopposok kíméljenek!
Basszus már rég aludnom kéne
[Szerkesztve]
Aktív témák
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

inkább Scarface

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
![[kép] [kép]](http://hem.passagen.se/link4u/pics/Wall_MaxDamage_Small.jpg)
![[kép] [kép]](http://img506.imageshack.us/img506/7183/racevsng2mck9.jpg)