- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
Aktív témák
-
deter
aktív tag
A történet a következő, valahol régebben olvastam Neddudki egyik hsz-ét. Gondoltam. magamban az íráshoz való igényessége közelít a zéróhoz. (Meg amúgy is haragszom az anglománokra) Talán fel is ródtam neki, vagy nem.

Ezután, tegnap valahogy olvastam még egy hozzollását, és akkor már felvetült bennem, hogy valószínűleg nem az igénytelenség miatt ír így, hanem mert vagy külföldön élő magyar, vagy itt élő külföldi. Megiskérdeztem tőle. Mivel nem adott konkrét választ, csak hogy asszociáljak ''Boulanger Ur''-ra. Jó asszociáltam is google segítségével
Ekkor vontam le privát üzenetben a következőt:
''Mivel kiváncsi voltam, így végig olvastam az aszali dvd topikban elég sok hozzászolásod. És hát, én is megküzködtem egy két írásoddal Török nemzetiségű vagy? Legalábbis erre kövekteztettem a Rejtő Jenő, A három testőr Afrikában első fejezete kapcsán.
Érdekes látni, hogy egy külföldi ember hogyan bírkozik meg a magyar hangutánzó írásmóddal... ''
Kérte, hogy másoljam be.
üdv:
deter
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ekkor vontam le privát üzenetben a következőt: