Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ez is egy érdekes nap volt, különösen a délután. megyek kedvenc ph-s boltomba, erre csörög a telefon. jóanyám az, hogy nem-e érek-e rá átlépni a határhoz, mert mennének cigiért, meg akkor már hoznának valami piát. mivel igen sok dolgom be volt mára tervezve, élből mondtam, hogy nem. nagyjából elintéztem a bolti dolgomat, megyek a buszhoz, akkor jobban utánagondoltam. annyi cucc van már, amit haza (acsádra) kellene vinni, és ennél csak több lesz. telefon haza, hogy mégis megyek. hazajövök (debrecen
), pakolok, irány a busz, itthonról nyomás haza 
otthon lepakolok, jött is a kocsi, mentünk a határra a dutyi frí shopba. erősen kifosztva mind, azért jäger meg martini még van. 1-1 üveggel bevásárolunk, megyünk a vámhoz. kiccsávó nagyon kötözködhetnék hangulatban volt, fél órát várakoztatott minket, nekem meg a buszom indulásáig volt negyed órám. táskám meg otthon. no mindegy, ha elérem a buszt, akkor táska nélkül jövök. beértünk a faluba a buszmegállóhoz, akkor ment el. a kocsi sofőrje belelép a gázba, nyomás a köv. megállóig. ott épp elcsíptük a buszt. bérlet, és egy üveg martini nálam, a táska otthon
tehát a fontosabb dolgok megvannak.
most felbontottam a martinit, és rá kellett jönnöm, hogy nem szeretem az extra dry-t ebből se... maradok az édesnél. mindegy, ez is el fog valahogy fogyni.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), pakolok, irány a busz, itthonról nyomás haza