- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Beköltöztette az AI-t az iOS az Apple Musicba
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
én láttam ma a könyvet, beleolvastam - mint egy napló, csak folyik kifele belőle a sok szennyes

árpa attila ajánlója:
''Ez a könyv durva. Frankón. Nem azért mondom ezt, hogy maguk megvegyék, habár általában ez a cél egy ilyen ajánlóban. De ez most tényleg az. A srác vagy nagyon bátor, vagy nagyon hülye, hogy ezt így le merte írni. Ez a könyv arról szól ugyanis, hogy miként lopják szét az ország egyik legismertebb áruházát a dolgozók és a vásárlók.
Ebből a könyvből kiderül az, hogyan működik, vagy nem működik az áruház biztonsági szolgálata, hogyan lehet eladni romlott csirkét és átcímkézni a lejárt szalámit, miként lehet elpasszolni a fényre olvadó számítástechnikai termékeket, sőt az is, hogyan készül a Tesco top tízes könyvlistája, amelyen ez a kiadvány hétszentség, hogy nem fog szerepelni. A szerző - nem csodálom, hogy álnevet használt - elmeséli, hogyan tudnak szert tenni plazmatévére egy cukrosbriós áráért, vagy mi a buli egy eltitkolt bombariadóban. Hogy igaz-e? sokat agyaltam rajta, de a srác olyan őszinteséggel írja le, miben volt ő maga is benne, hogy kénytelen vagyok hinni neki. És hogy ugyanott fogják-e halálra röhögni magukat ahol én? Nem tudom. Hogy ugyanott fognak borzongani, rémüldözni, vagy csodálkozni, ahol én? Ezt sem tudom. De hogy hozzám hasonlóan, ugyanúgy nem fognak tudni bemenni egy Tesco üzletbe, mint azelőtt... Na, azt garantálom!''
szerk.
na, elnézést, ha untattam itt vkit
pff
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Thermaltake Smart SE 730W 80 PLUS Bronze (SPS-730MPCBEU) új
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest