Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
mindenhez képest.
Annyira erőltetett, és annyira fájdalmasan nem szól semmiről, hogy amikor még van is egy-két jó poén, az is csak arra elég, hogy ne zuhanj még mélyebb álomba. Kb. a 20. percig reménykedtem, hogy lesz ez még jobb is, de aztán feladtam. Onnantól kezdve azt vártam, hogy mikor lesz már vége, ilyen pedig még nem volt velem moziban, mióta élek.
Komolyan, nekem nagyon negatív élmény volt, hogy ezért pénzt adtam. De a moziközönség sem igazán élvezte, ahogy én láttam, fényképezni kellett volna azkat az arcokat.
Pedig az ötlet jó volt, csak a megvalósítás, a cselekmény...
én csak azt nem hittem el, hogy senki nem mondta a rendezőnek, hogy Te, ez így rossz....
aztán rájöttem, hogy kétféle embertípus van, az egyik az, akinek tetszik, a másik az, akinek nem.
én az utóbbihoz tartozom.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Fura elképzeléseid vannak a jó filmről. A GUS-tól is odáig vagy, meg a Mennyei Királyság, meg a kedvencem a Barbarella. Tudom, nekem más az ízlésvilágom....
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 10
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Drón topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs