- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Antigravity - ennyi volt?
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
mindenhez képest.
Annyira erőltetett, és annyira fájdalmasan nem szól semmiről, hogy amikor még van is egy-két jó poén, az is csak arra elég, hogy ne zuhanj még mélyebb álomba. Kb. a 20. percig reménykedtem, hogy lesz ez még jobb is, de aztán feladtam. Onnantól kezdve azt vártam, hogy mikor lesz már vége, ilyen pedig még nem volt velem moziban, mióta élek.
Komolyan, nekem nagyon negatív élmény volt, hogy ezért pénzt adtam. De a moziközönség sem igazán élvezte, ahogy én láttam, fényképezni kellett volna azkat az arcokat.
Pedig az ötlet jó volt, csak a megvalósítás, a cselekmény...
én csak azt nem hittem el, hogy senki nem mondta a rendezőnek, hogy Te, ez így rossz....
aztán rájöttem, hogy kétféle embertípus van, az egyik az, akinek tetszik, a másik az, akinek nem.
én az utóbbihoz tartozom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Diablo IV
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest