- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Honor profi iPhone másolásban
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem hinném, hogy vigasztal, hogy van ennél rosszabb helyzet is : pl. ha már nincs mit enned...
-----------------------------------------------------------------------------------
Frenetikus élményben volt ma részem. Hugomat költöztettük ki a koliból, majd jöttem fel vonattal, merthogy megint este 8 hajnali 4 közt melózom ( A vége a legrosszabb, mert a ph is pang). És én csak néztem a Balatont, meg a tájat, és valami megfoghatatlan érzés kapott el, és mosolyra görbült a szám. Nem tudom milyen érzés volt, de jól éreztem magam, amolyan minden mindegy, bármi jöhet állapotban. Nem voltaka fejemben gondok, sőt talán igazán gondolataim sem voltak. egyszerűen csak lenyűgözött az egész. Boldog voltam, hála égnek így maradt estére is.
Nektek is azt ajánlom, kicsit felejtkezzetek el az ''észosztásról'' , és fogadjátok el azt amit láttok. Ez van.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest