- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hogy én mennyire nem szeretem, ha ünnepnapon, amikor elvileg nem is lennék ügyeletben (gyakorlatilag rám van irányítva a telefon) munkaügyben keresnek. Ráadásul ügyeleti pénz sem jár uyge érte, de ma már hívtak külföldről, stb. stb. Ezt még megértem, mert ugye ha a rendszerben van valami ok, ami miatt kell. De hogy a userek is hívogassanak?!
Ez már sok. Erre a kedvenc munkatáram rátesz még egy lapátal, hogy ugye én vagyok az ügyeletes op?Meg miért nem veszem fel a telefont ... Pff. (Valaki szólt, hog ynem ér el.. Annyi volt, hogy beszéltem vele, majd lemerült a telefonom.... Utána meg már a rendszergazdát hívtam fontos ügyben.. )
Komolyan mondom hihetetlen, hihetetlen...
Take it easy, ja, persze, meg a macskafogó kisegér a tengeren, mi....
---------------------------------------------------------------------
Aki teheti ne dolgozzon ma. Jahm, végre kész a szakrajz is, köszi neduddki az ötletet....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez már sok. Erre a kedvenc munkatáram rátesz még egy lapátal, hogy ugye én vagyok az ügyeletes op?Meg miért nem veszem fel a telefont ... Pff. (Valaki szólt, hog ynem ér el.. Annyi volt, hogy beszéltem vele, majd lemerült a telefonom.... Utána meg már a rendszergazdát hívtam fontos ügyben.. )