Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hogy én mennyire nem szeretem, ha ünnepnapon, amikor elvileg nem is lennék ügyeletben (gyakorlatilag rám van irányítva a telefon) munkaügyben keresnek. Ráadásul ügyeleti pénz sem jár uyge érte, de ma már hívtak külföldről, stb. stb. Ezt még megértem, mert ugye ha a rendszerben van valami ok, ami miatt kell. De hogy a userek is hívogassanak?!
Ez már sok. Erre a kedvenc munkatáram rátesz még egy lapátal, hogy ugye én vagyok az ügyeletes op?Meg miért nem veszem fel a telefont ... Pff. (Valaki szólt, hog ynem ér el.. Annyi volt, hogy beszéltem vele, majd lemerült a telefonom.... Utána meg már a rendszergazdát hívtam fontos ügyben.. )
Komolyan mondom hihetetlen, hihetetlen...
Take it easy, ja, persze, meg a macskafogó kisegér a tengeren, mi....
---------------------------------------------------------------------
Aki teheti ne dolgozzon ma. Jahm, végre kész a szakrajz is, köszi neduddki az ötletet....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asztrofotózás
- Képregény topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez már sok. Erre a kedvenc munkatáram rátesz még egy lapátal, hogy ugye én vagyok az ügyeletes op?Meg miért nem veszem fel a telefont ... Pff. (Valaki szólt, hog ynem ér el.. Annyi volt, hogy beszéltem vele, majd lemerült a telefonom.... Utána meg már a rendszergazdát hívtam fontos ügyben.. )