- Yettel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
F1DO
senior tag
Nahát, azért szépen kellett rá költeni, pedig a '95-ös évjárat nagyon újnak tűnik a kínálatot figyelembe véve (ja én 150e Ft felső limitre kerestem)
A másik amin vacillálok az a Skoda Favorit lenne. Vagy ez vagy az. Mindenesetre a Lada nagyobb autó és nekem pont áruszállításra kellene gyakran. (vonóhorog előnyben)
Samarából egy '90-es évjáratú 71e km-ert futott (ez azért gyanús) 1300ccm-es és egy '93-as 1500ccm-es (Km-ert nem tudni) szintén 4 ajtós, vonóhorgos példányt találtam, plusz lenne egy Skoda Favorit '91-es, 84 e Km-el, 1300ccm-es motorral.... Az áruk majdnem ugyannannyi. A képen külsőleg rendben levőnek tűnnek.
Megvallom még sose vettem autót, nem is volt még, mit kéne megnéznem rajtuk?
[Szerkesztve] -
F1DO
senior tag
Szia Tildy!
Olvastam hogy a párodnak van egy Lada Samara-ja! Én is épp egy ilyen autó beszerzésén gondolkozom, de semmit nem tudok a samarákról.. (Egyedül azt hogy rozsdásodnak)
Nektek milyen tapasztalatotok van vele? Ha szabad tudni mikori évjárat, hány Km van benne és mennyiért vettétek?
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox One
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest