Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Én szeretek vért adni, 22 éves koromra már asszem 6szoros véradó vagyok. Tökjó, a 40-es, 50-es nővérkék mindig örülnek nekem, azon versengenek, ki vehessen tőlem vért, mindig jól elbeszélgetünk közben
A fiatalokat itt nem is szeretem, legutóbb egy elég kezdő csajszi vette a vért, azt hittem tarkón vágom, amikor nagy nehezen megtalálta azt a vénámat, amiből még sose vettek vért (a többiek amugy mindig dicsérik a vénám
), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.
Amikor a második véradáson kicsit nagyon megszédültem, dupla adag sört kaptam
Aktív témák
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- FIFA 16 Playstation 4
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A fiatalokat itt nem is szeretem, legutóbb egy elég kezdő csajszi vette a vért, azt hittem tarkón vágom, amikor nagy nehezen megtalálta azt a vénámat, amiből még sose vettek vért (a többiek amugy mindig dicsérik a vénám
), mig ott volt mellette a másik, ami már bevált, aztán meg feszegetni kezdte azt a baszott nagy tűt bennem, mert rosszul szúrt meg. Ha ráadásul még egy lyukat akart volna ütni rajtam, esküszöm én ''szúrtam'' volna meg
. De egyébként jó dolog, van kaja, süti, sör, és jól is érzem magam utána, na meg segíthettem is.