Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Jungleman
üzenetére
Nem kell tévét nézni, akkor nincs ilyen gond, hogy kifolyik az ember szeme. Ha nem játszol, szintén nincs ilyen gond. Nekem ezekre tényleg nincs igényem. Másnak meg van, csak kicsit kérdéses , önszántából-e, vagy... Vagy meglobogtattáke szemét fülét ezzel azzal, hogy neki az a jobb, ha lecseréli...
Azt hiszem akkor viszont te nem ismersz engem. Én nem azt mondom, hogy aki azt vesz az hülye,mert nem az... Csak az értékrendje más.
Hanem azt írtam, hogy tényleg kell ez nekünk? Tényleg? Belegondolunk igazán a vásárlásainkba, vagy bedőlünk a dolgoknak? (Igen páromnak pl. évekig nem romlott akár 60 herzes crttől sem a szeme, azttán (munkahelyi) tfttől hopp hirtelen egy év alatt...)
Na csak ilyesmire gondoltam.
Jó marketinggel midnent el lehet adni. Azt is, amire valójában nem lett volna szükséged, csak ugye, feltámasztották benned az igényt rá.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest