- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Egyébként igazad van, nem is annyira programozói mellveregetés (felejtsük is el ezt aaz irányvonalat , többszöri szurkák is vannak bennem veled szemben ezzel kapcsoaltban, ebből két eset a párommal a kapcsolatos(ebből egy félreértés, de akkor is szíven ütött), 1 a keresőddel kapcsolatban ).
Próbáljunk akkor inkább az emberiességre figyelni. Én sehol sem aláztalak meg, szerintem, ha igen, akkor szólj, és elnézésed kérem. Sehol sem tiportalak a földbe. Viszotn te sok ember felé ilyen fellengzős, kivagyokén, pökhendi stílusban beszélsz, és úgy látom ez már nem csak engem zavar. Illetve ha aezt látom, , hogy másokkal szemben ilyen vagy, akkor már engem is zavar, feljönneka régi sérelmek, és... Miért nem lehet normális emberi hangnemben besélgetni? Miért kell direkt provokálni (linux win dolgot fogalmam sincs ki kezdte, de tökmindegy).
Erre már csak -részemről- rátesz egy lapáttal az, hogy majdhogynem még a moderátorok is bevédenek, hogy de hát te ilyen vagy ezt kell megszokni.
Háááát. Izéé..
(Azt hiszem bekapok mindjéárt inkább egy papert... annak több értelme van...)
jobb ötletem támadt: Bővebben: link (békepipa)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Asustor NAS
- Crimson Desert
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest