Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Yettel topik
Aktív témák
-
kymco
veterán
ngaborral egyezik a hozzászólásszámunk (#4944)....
Neki kívántam jó reggelt, mert elaludta a pafümös topc nyitást ő is.... 
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Miért beszélsz többes 3-asban?

-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Szép jó reggelt mindenkinek!..... Hát itt mindenki álomszuszék?

-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem sokszor beugrik az első... mikor PH-zom... talán ezért

-
kymco
veterán
Hogy beindult a nosztalgiázás...

-
kymco
veterán
Én az indexen keresztül olvastam először PH-s cikkeket, majd késöbb egy ma is gyötört Radeon 9700-as kártya (szülinapi ajándék) indított az első hozzászólásra....
-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Tényleg, milyen volt Tildy pizzája? Tud erről valaki valamit?
-
-
kymco
veterán
Kedvenc ''főztöm'' a brassói és a gyros.....

-
kymco
veterán
Én sem tudnék senkire sem verőlegényeket küldeni...
de 170000 Ft hiány most teljesen hazavágna minket.
Tavaly egy barátomnak úgy adtam kölcsön ötvenezret, hogy megbeszéltem a feleségemmel, hogy csak annyit adunk kölcsön, amennyit úgy is nélkülözni tudunk, ha nem adják meg. Olyan barátnak ment, aki helyzete miatt (kirabolták) ezt is be kellett kalkulálni... nem lett volna harag belőle, ha nem adja meg, de időre megadta.... -
kymco
veterán
Merjek topicot nyitni a ''hálózatok szolgáltatók'' témában?

-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
És a switch magában miért nem megy? Egyelőre csak mint ''hosszbítót''/toldót próbáltam...

-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Most olvastalak el alaposabban.... már a router konfigurálásakor a router nem tud a netre felmenni....azt mondja, hogy nem kap a pppoe szervertől ip-t
-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az első lépés az lenne, hogy ez az egyébként működő switch működésképtelenségére rájöjjek, mert szerintem a kettő összefügg. De próbálkozom a routerrel is..
-
kymco
veterán
Rádiós netem van, de mivel az antenna a házunk tetején van, kábelen csúszik be a net....
Nos két tesztelt kábelem van. Külön-külön megy net a kábeleken keresztül. Ha közbeiktatok egy switch-et, már nem... (Ha egy, szerintem jól konfigurált routert rakok be az sem megy
) A cég szerint mennie kellene? Mi lehet a baj? -
kymco
veterán
Hazaért a feleségem..... nekiesheték a routernek.....

-
kymco
veterán
Régen volt általánydíjas javítás a HP-nál 6l-re... létezik vajon most is?
-
kymco
veterán
Nálunk saját távirányítójuk van (megboldogult studio pctv kártya távirányítója) és saját mobiljuk (egy szintén megpusztult Siemens m35, kártya nélküli, rendszeresen töltött akkumlátoros), saját billentyűzetük (kiherélt fujitsu siemens), egerük (6 éves Dexxa), de látnád a szemüket, mikor hozzájuthatnak a működő, valóságos távirányítókhoz, mobilokhoz, egérhez és billentyűzethez.... a kiszuperált eszközök egy kommersz játék szintjére süllyedtek le, de az igazi eszközök vadászpréda szerepét töltik be....
-
kymco
veterán
Megyünk aludni

-
kymco
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Reggel, még korán rádugtam, konfiguráltam .... és nem megy... Aztán felkeltek a gyerekek.... és huss... a szabadidőm kirepült az ablakon

-
kymco
veterán
Most jöttünk be az udvarról, a fél nap már eltelt.... Mindjárt ebéd, majd alvás

-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nálunk a reklámok szövegét idézi rendszeresen a 3 éves lányom..... most például azt szajkózza: ''Ki szeretne tőlem gyereket....'' (Renault) És most a hozzászólásomtól függetlenül teszi

-
kymco
veterán
Jó reggelt! Ma reggel, ha jól látom én vagyok az első... Most indult el a feleségem a fősulira, ma is ''gyerek nap'' lesz...., sőt ma én takarítok
. -
kymco
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
A lányom 3, a fiam másfél éves.... és én tudok haragudni rájuk
(főleg a lányomra).... A kislányom pld tegnap sétálás közben elkezdett hisztizni..... mindenkivel üvöltözött, tíz perc után, (természetesen többszöri figyelmeztetés után) hazahoztam..... Olyan hisztit vágott le kb fél óráig, hogy a végén már nagyon megsajnáltam... nagyon bepörgött.... De megérte, mert este olyan volt, mint egy angyal.... ez nála ritka. Rendkívül határozott és öntudatos személyiség, olyan mint én... vagy mégsem? 
-
kymco
veterán
A fiam már egy órája reggelizik
. -
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Ma szabin vagyok, én vigyázom a gyerkőcökre... az asszony
fősulin van....
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gyúrósok ide!
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- Tesla topik
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van, amikor a moderátor sem figyel ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, megyek aludni