Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
vehehe ne is mond..ismerős szitu. pár percig azt se tudtam mi/hol/merre aztán szép lassan bevillant pár kocka az estéről. no ezóta ezt próbálom lekertülni mert még a csaj nevét sem tudtam így kicsit ciki volt az eksön

-
tildy
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
fokukac: naná , hogy később visszaaludtam
aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.
Thulcandra: olyan nekem még sosem volt. Sőt emlékeim szerint mattrészeg sem voltam, rókát sem láttam ilyen szemppontból soha, nade talán egyszer , úgy 3-5 perc azért kiesett, mikor egy sikertelen anal vizsga után egyik haverom elhívott a blackdogba , és vett nekem 2 pohár rumos őszilét
------------------------------------------------------------------------------------
Ja és természetesen a párom a nyakamon puszilgatott, átölelt hátulról, magához húzott, beleszuszogott párat a fülmbe, és megpuszilta nyakam. Még jó hogy felébredek ilyen szép ébresztőre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is szoktam őt hasonlóan ébresztgetni, így is ahogy fennt leírtam, úgyis ahogy te leírtad, de ő nem szeret annyira ilyesmire kelni, max az éjszaka közepén, és ha be tud aludni utána. (Sajnos néha elég rossz az alvókája, tegnap is úgy ment dolgozni, hogy egész éjszaka nem aludt, csak így kómázgatott)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- sh4d0w: Van-e még?
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Formula-1
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 (98 HÓNAP GARANCIA)
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aztán mikor a postot beírtam, utána is, úgyhogy reggel 5.40 helyett 6.00kor ébredtem...Ha egyhuzamban nyomtam volna le a szunyát, akkor kb 12 órát lehúztam volna... Így csak 12-2.