- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
WillChi
üzenetére
A baleset egy golfkocsis koccanás volt, mindketten hibásak voltunk, mindkettőnktől megváltak. Hozzáteszem, hogy az egyik golfkocsi sérült csak meg, a károkat a biztosító állta. Ráadásul 20 napja volt hátra annak a golfkocsinak, már tudtuk, hogy ki fogják cserélni. Összeült a főnökség, és eldöntötték, hogy a baleset elkerülhető lett volna. Ezzel 100%-ig egyetértek, minden baleset elkerülhető, vagy szerencsés vagy és elkerülöd, vagy nem, és megtörténik a baleset. A helyzet jól jelzi, hogy kb. ennyire értékeli a management a jó munkaerőt.
A másik srácot nem nagyon érdekelte, pont előtte hétvégén beszélgettünk, hogy csütörtök lesz az utolsó napja, kedden kirúgták. Én sem akartam már maradni, tőlem szerdán váltak meg.
Telefonkártyát neten szoktam venni, csak PIN-kódot kapok. De szerintem van itthon pár régi hívókártya, másfél hónap múlva költözöm, nagy szanálás lesz, ha találok valamit, majd elküldöm.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest