Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
én a Converse-re eszküszöm.
az enyém jó vastag bőrből van, ilyen ''szöszös'' felületű, barna az egész, csak a csillag világosabb barna rajta. teljesen lapos talpa van, egyesek ''deszkás-cipő''-nek nevezték, bár semmi közöm a deszkásokhoz...
talpa el fog kopni mostanában
, már érzem a kavicsokat alatt. imádtam ezt a cipőt, kényelmes, jó benne vezetni, meg jól is néz ki. nem mellékesen kibírt egy Green Day koncertet. aki volt már ilyesmin, az tudja mit jelent ez. 
ha netán aknára lépnék, ez a cipő maradna a lábamból, asszem...
a harmadik évet taposom vele agyon. ha nem lyukad ki, még idén jó...
mostanában láttam ehhez hasonló Tisza márkájú cipőket, lehet, hogy az lesz Converse helyett a következő áldozat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mesterséges intelligencia topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Projektor topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, már érzem a kavicsokat alatt. imádtam ezt a cipőt, kényelmes, jó benne vezetni, meg jól is néz ki. nem mellékesen kibírt egy Green Day koncertet. aki volt már ilyesmin, az tudja mit jelent ez.