- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Épp tegnap voltam fogdokinál. Letört egy on-lay ragasztás, és helyette csinál egy csapos fogat koronával. A maradék fog lapjára (gyakorlatilag már csak a gyökér van megbelőle, egy időben sajnos nagyon elhanyagoltam) elkezdett ránőni az íny. Monmdta, hogy szuri, és levágja. Én kérdeztem, hogy szuri nélkül nem lehetne-e, mert azt nem igazán szeretem, ha fél napig nem tudok beszélni, meg megeszem belülről az arcomat, aztán 2 hétig szenvedek.
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...
Aztán mintavétel, fúrás-faragás, csütörtökre ki lesz öntve a beragasztandó cucc, jelenleg le van valami műanyaggal fedve a helye. Ja, előtte pár éve gyökérkezelve volt a fog, úgyhogy emiatt nem fájt a furkálás.
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...