- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Épp tegnap voltam fogdokinál. Letört egy on-lay ragasztás, és helyette csinál egy csapos fogat koronával. A maradék fog lapjára (gyakorlatilag már csak a gyökér van megbelőle, egy időben sajnos nagyon elhanyagoltam) elkezdett ránőni az íny. Monmdta, hogy szuri, és levágja. Én kérdeztem, hogy szuri nélkül nem lehetne-e, mert azt nem igazán szeretem, ha fél napig nem tudok beszélni, meg megeszem belülről az arcomat, aztán 2 hétig szenvedek.
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...
Aztán mintavétel, fúrás-faragás, csütörtökre ki lesz öntve a beragasztandó cucc, jelenleg le van valami műanyaggal fedve a helye. Ja, előtte pár éve gyökérkezelve volt a fog, úgyhogy emiatt nem fájt a furkálás.
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondta, hogy nem biztos, hogy örülni fogok egy nagyfrekis elektromos szikével zsibbasztás nélkül elkövetett vagdalkozásnak. Mondtam, próbáljuk ki, ha nem bírom, majd szúr. Kipróbálta, semmit nem éreztem...