Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Bash
őstag
Ezt már olvastam máshol is, hogy téged nem érdekel a leírás. Akkor is és most is az a véleményem, hogy buta vagy, ha így gondolkodsz. A mai hülye weblapkészítőknek pedig bocsásd meg, hogy leírják, hogy mire jó a programjuk. Valahogy el is kell azt adni, erre nem gondoltál?
Képzeld el az internetet mindenféle szöveg nélkül, mindenhol csak ilyen fájlok lennének, hogy HS5Setup.exe, HC2setup.exe, FbxSetup.exe... Nyilván mindenki mindent megtalálna mindent, amire szüksége van, és tudná is, hogy mi mire való.
P.S.: amit te linkeltél, az a HyperCam exe-je. No comment.
Az a baj, hogy falrahányt borsó, amit neked mondunk, mert nem hallgatsz senkire.
Re: #3544: a főoldalról két kattintással már az exe-t lehet elérni, nincs semmiféle 404.
Re: #3546: az meg megint nem a mi hibánk, hogy te nem tudsz olvasni, vagy rossz helyre kattintasz. -
faster
nagyúr
csak azt ne mondd, hogy azért linkelted így, mert biztos kíváncsi vagyok a leírásra!
Nem mert nem írtam, én progit keresek, tehát a linkben exe legyen!
Szóval Bash segítőkészen belinkelt egy oldalt, ahonnan letölthetsz egy olyan programot, amit a gugli 2 mp alatt megtalált volna, erre te leb*szod, hogy mér nem az exét linkeli közvetlenül...
Te egy pszichopata vagy, és még csodálkozol, hogy utálnak téged.
Aktív témák
Hirdetés
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs