- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
az egy eliras, az akart lenni, hogy soros (sörös), azaz sorparti
Are you: valamilyen szinten ez is cseteles, csak nem mindegy a sebessege - ugy latom, Te sokkal inkabb a porgos beszlegeteseket szereted, erre is lehetoseg van PH!-s arcokkal, megpedig az IRCNet-en, a #prohardver csatornan (tobbek kozt engem is megtalalsz ott - ha ugyes vagy)
ez sokkal inkabb egy - bar kotetlen, megis valamelyest - informaciokra epulo beszelgetes, mely nem igazan tartozik a szakmai temak koze
nekem szemely szerint nagy szivfajdalmam, hogy az off toic, a faradt goz es ugy az egesz ph nem kulonosebben hasonlit regi onmagara, tobbek kozt azert, mert paran hozzad hasonloan csetelesre hasznaljak (paran csak es kizarolagm, mig masokhnak mentsegere szolhat, hogy szakmai/piac reszen is jelen vannak)
engem zavar, hogy mikor megynitom par oras szunet utan az oldalt, akkor 2-3-4szaz ertelmetlen, csethozzaszolason kell(enne) atragnom magam - ezert hanyagolom mostanaban az OT-t, es ugy az egesz ph-t
asszem most is megyek, tovabbi kellemes forumozast mindenkinek
Aktív témák
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- LG OLED42C21LA 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- 2 x Dell Optiplex 7010 USFF i5-3470S 16GB RAM Home Lab csomag
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest