Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
üzenetére
és nehéz? milyen előképzettség kell ehhez, neked milyen van? suli mellet érdemes belekezdeni?
azért kérdezősködök,( hogy hamar megöregedjek
) mert engem is érdekelne a dolog. csak nem tudom, hogy érdemes-e belevágnom. a téma nagyon érdekel, de még hivatalosan sosem foglalkoztam vele, csak hobbiszinten.
a fősulin láttam az előző félévben egy hirdetményt, de azt a turnust már lekéstem. -
Esmein
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt én is megcsináltam, 2 évig rohadtam ott, mígnem a vizsgán statisztikiai okokból kivágtak a f*szba. Senki nem tudott semmit, de a vizsgán ahol 11 kérdésről kellett esszét írni és 80 %-ot kellett elérni ne menjen már át mind a 18 emebr vágjuk ki 2-t. Demokratikusan én lettem az meg a csoport másik feléből is egy. Gratula köcsögök !

Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) mert engem is érdekelne a dolog. csak nem tudom, hogy érdemes-e belevágnom. a téma nagyon érdekel, de még hivatalosan sosem foglalkoztam vele, csak hobbiszinten.