- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
ne légy már így elkenődve
''Most olyan tudatban vagyok együtt nővel, hogy fertőzöm megfele jól.
És ha AIDSes is vagyok csak nem tudok róla ?''
nafigyi
mint említettem, a zoster vírus szépen üldögél ilyen-olyan idegdúcokban
szervezet legyengülése, külső tényezők, stb hatására aktiválódhat, az ideglefutásokat követi (kurva fájdalmas is tud lenni) = övsömör
amíg nem aktív, addig nem fertőz, ergo: a nőt nem betegíted meg
a kiújulások nem törvényszerűek: lehet, h most az egyszer előjött neked és soha többé nem fog, ergo: fertőzni sem fogsz (van, akinek sosem lesz övsömöre, pedig a varicellán túlesett)
nagy vonalakban mindez igaz a simplex vírusra is: el sem tudnád képzelni mennyi embernek van, mégsem fertőznek folyton-folyvást, mert nem aktívak, csak hordozzák.
nyilván egy olyan nőtől, akinek épp kokárda van a szája szélén, ne kérd, h térdeljen le és szeressen
kb ennyi
nyugi, megmaradsz
Aktív témák
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest