- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
Helpdeskes leszek a DHLnél. Egyebet nem mondhatok.
(És ha midnen igaz besegítek -igaz még a gyér - angoltudásommal is egy helyre)
Hogy jobb-e enm tudo.Van lehetőségem tanulni, bár majd elválik nem mondok előre semmit.
Az előző munkahelye tudásgyarapítás és pénz szempontjából sokkal jobb volt (fejlesztőnek vettek oda fel, linuxos scriptírás ilyesmik voltak, de ez itt is lesz) , viszont... Na inkább nem mondom, de nagyon nem szép módon tették ki a szűröm.
Most viszont bármilyen munkaajánlatot kapok/kaptam muszáj elvállalnom, emrt a jövő havi albit ki sem tudtam volna fizetni.
Bár ezen még így előre nem gondolkodtam, de ha mégsem jönne úgy össze ahogy én szeretném, és ez kiderül 2-3 hónap után, akkor amit addig elrakok pénzt abból kimegyek angliába, és ott elkezdek dolgozni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest