Hirdetés
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Na szóval, lehet, hogy nem ez a probléma csak egy tipp:
az xp amikor nem ment fel azaz nem települt, akkor kipróbáltátok egy másik cd-olvasóval is, igaz?, akkor a bios beállításokban lehet hiba, esetleg elállítódnak a vinyóbeállítások - nálam volt egy ilyen problémás gép: a biosban az udma-t ki kellett kapcsolni, mert az xp nem tudott feltelepülni, telepítés után, ha visszakapcsoltam, akkor meg nem indlt el.
Na szóval lehet, hogy az ismerősöd gépében egy ilyen érték automatára van állítva és egyszer így detektálja a gép biosa egyszer meg másképp vagy valami más állítódik el az alaplapban és egyszer ezért elindul az xp egyszer meg nem.
Esetleg elképzelhető (már találkoztam ilyennel), hogy az alaplap néha betölti az alapbeállításokat és ez pont nem jó az xp-nek.
NA szóval én itt tapogatozznék (amugy erről még nem hallottam, hogy valamelyik procival megy valamelyikkel meg nem, már ésszerű határon belül)
Aktív témák
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest