- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Úgy útálom azt a rohadékot, aki megírta azt a kib*sz*tt vírust, ami megfertőzte gyakorlatilag az összes exe-t ezen a gépen
Külön öröm, hogy mire észrevettem, már a 120GB-os vinyó is rá volt dugva...mondjuk azt azonnal lehúztam, remélem nem mászott át rá (teljesen). Legjobb, hogy nincs is itthon Windows CD
(a vírus leírthatatlan, megváltoztatja magát az .exe fájlt). Igazabol nem is amiatt vagyok ideges, hogy újra kell rakni a Win-t, hanem amiatt, hogy hazajöttem, gondoltam játszok egy jót a Lineage II-vel (MMORPG), de nem ehelyett telepítsek Window (várjak rá, míg letöltődik (természetesen van full legális is, de az épp havernál van
)), rakjam újra a dolgokat, pótoljam az elveszett fájlokat (nagyon remélem, hogy a külső vinyót nem fertőzte meg, azon volt full back-up, arról még könnyű lenne visszaállítani...). Fasza 
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Külön öröm, hogy mire észrevettem, már a 120GB-os vinyó is rá volt dugva...mondjuk azt azonnal lehúztam, remélem nem mászott át rá (teljesen). Legjobb, hogy nincs is itthon Windows CD
)), rakjam újra a dolgokat, pótoljam az elveszett fájlokat (nagyon remélem, hogy a külső vinyót nem fertőzte meg, azon volt full back-up, arról még könnyű lenne visszaállítani...). Fasza