- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Aesir: még az lemaradt:
üzemeltetésen voltam a pannonál, feladatom a hívásfeldolgozás volt, ami annyuit jelentett, hogy tesztelni kellett a rendszert, megfelelően mennek-e fel a hívások, megfelelő tarifacsomaban, stb.Szóval, hogy jól megy-e a rendszer.És volt egyszer kétszer olyan, hogy nem, , főleg ha valami változás történt időközben ami rosszul lett felvezetve, mint mondtam előfordultak hibák, mait azon nyomban javítottak is az illetékesek, még mielőtt kiment volna az ügyfeleknek pl az adott tarifacsomagváltás..Tehát egy két hónnapal, vagy akár többel előre mentek a tesztelések..
Szóval én spec ismerem a másik oldalt is.Egyébként köszi az előbbi megjegyzésed, az spec jólesett.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest