- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Aesir: még az lemaradt:
üzemeltetésen voltam a pannonál, feladatom a hívásfeldolgozás volt, ami annyuit jelentett, hogy tesztelni kellett a rendszert, megfelelően mennek-e fel a hívások, megfelelő tarifacsomaban, stb.Szóval, hogy jól megy-e a rendszer.És volt egyszer kétszer olyan, hogy nem, , főleg ha valami változás történt időközben ami rosszul lett felvezetve, mint mondtam előfordultak hibák, mait azon nyomban javítottak is az illetékesek, még mielőtt kiment volna az ügyfeleknek pl az adott tarifacsomagváltás..Tehát egy két hónnapal, vagy akár többel előre mentek a tesztelések..
Szóval én spec ismerem a másik oldalt is.Egyébként köszi az előbbi megjegyzésed, az spec jólesett.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami hőszivattyú
- Marathon (2025)
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Napelem
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest