- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
acer_
aktív tag

közben ezt is leszedtem a telefonról..
Ezt a képet elküldtem pár embernek mms-ben. Köztük a nagy boci-fan dzsoninak is.. azóta sem reagált rá :)
Egy biztos. Ezen túl messzire elkerülöm a boci csokikat. Maradok inkább a mars-snickers-twix vonalnál.. (pedig a boci aero tényleg nagyon finom volt) -
acer_
aktív tag
azta..va
nehany perce eszegetem epp a tablas boci csokimat, egyszer csak kimaszik belole valami
vmi larva vagy hernyo vagy miagyik
hat elment az etvagyam
lerantottam a klotyon az egeszet, es soha tobbet nem veszek boci csokit..
:(((
[L]http://195.228.79.47:8080/ph/boci.jpg[/L]
le is kaptam gyorsan a teloval.. -
acer_
aktív tag
[L]http://195.228.79.47:8080/ph/pedofilveszely.jpg[/L]
ezt a 'csodat' ma fotoztam :D (erdekes h a tabla lattan vki rogton erre asszocialt)
:) -
acer_
aktív tag
Tegnap anyám egy ismerőse megkeresett egy elég érdekes problémával.
Az illető pedagógus. Nemrég volt ugye ez az akció, hogy MS szoftverek az iskoláknak, és a dolgozóknak. Na, vettek ők is, egy XP-t, egy office 2003-at, meg vmi addon lemezt az office-hoz. Megérkeztek a cuccok, kifizették, és rájöttek, hogy ez nekik mennyire nem kell. El lehet ezeket adni? Mármint persze el, de ebben nem az a poén, hogy annál marad jogtiszta, aki megvette (főleg ennyiért.. pár e ft volt az egész pakk, ami azért boltban kb. 10x-ese lenne)?
Hogy is van ez?
(nem szerettem volna ennek a kérdésnek új topikot nyitni, szerintem bőven belefér ide)
Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs