- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ne is mondd. Nyáron én is dolgoztam ilyen 10 órákat, reggel 6-tól délután 4-ig (ami ha miskolcon dolgoztam volt fél5-5 is, mire hazaértem, attól függ, ki vezetett).
Augusztusba nem sűrűn láttalak, mert igazából alig voltam itthon 1 hetet, de abból sajna csak 2 hét volt nyaralás. De most már mind1.
Szeptemberbe nem sokat láttalak, pedig itthon vooltam végig, mert nem mehettem suliba balesetveszély miatt. És azért csodálkoztam. George is nagyon eltűnt, őt is ritkán látom (Bár ha jól láttam most eladja a szgházát, amivel nevezett a modtechhallra).
A fősuli 2. évének befelyezése csak jó dolog lehet :) Majd 2,9 év mulva megtudom, ha felvesznek egyáltalán valahova, vagy nem maradok 5-6-od éven a suliba. Még azt se tudom, hogy mit akarok, mi akarok lenni, de már a nyakamon van a választás. Valami infó szakra kéne menni, de ahhoz hülye vagyok, a másik meg ahova mehetnék, az közgáz. Ahhoz meg méghülyébb. Úgyhogy valami jó, és értelmes szakot kéne választanom.
Aktív témák
- OpenMediaVault
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest