- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ne is mondd. Nyáron én is dolgoztam ilyen 10 órákat, reggel 6-tól délután 4-ig (ami ha miskolcon dolgoztam volt fél5-5 is, mire hazaértem, attól függ, ki vezetett).
Augusztusba nem sűrűn láttalak, mert igazából alig voltam itthon 1 hetet, de abból sajna csak 2 hét volt nyaralás. De most már mind1.
Szeptemberbe nem sokat láttalak, pedig itthon vooltam végig, mert nem mehettem suliba balesetveszély miatt. És azért csodálkoztam. George is nagyon eltűnt, őt is ritkán látom (Bár ha jól láttam most eladja a szgházát, amivel nevezett a modtechhallra).
A fősuli 2. évének befelyezése csak jó dolog lehet :) Majd 2,9 év mulva megtudom, ha felvesznek egyáltalán valahova, vagy nem maradok 5-6-od éven a suliba. Még azt se tudom, hogy mit akarok, mi akarok lenni, de már a nyakamon van a választás. Valami infó szakra kéne menni, de ahhoz hülye vagyok, a másik meg ahova mehetnék, az közgáz. Ahhoz meg méghülyébb. Úgyhogy valami jó, és értelmes szakot kéne választanom.
Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest