Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
:)
En is altalaban tukorbol. :)
Kiveve, ha eleg necces a hely ahova be kene magam preselni... az eleg jajj. :)
Plane, hogy nekem meg vonohorgot is bele kell szamolni az auto hosszaba, bar volt mar olyan hogy csak ugy birtam beszuszakolni a jarganyt ket auto koze, hogy lefektettem parkolasi magassagba es ugy szepen becsurogtam a ket parkolo vas koze.(ilyenkor a vonohorog annyira lent van, hogy szepen be lehet csusztatni a mogottem allo lokharitoja ala :DDD). Igaz, ilyenkor meg kell nezni, hogy befer-e ala a vonohorog, masreszt nem szabad elfelejteni, hogy a magassagszabalyzohoz nem szabad nyulni kiallaskor. :)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest