- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jössz te is? Részvétem. :D
Egyébként hidd el, jó az ha ott az a 6 fiú, még akkor is ha 4-et le se szarsz. Itt mi kb 460-at szarunk le se a volt oszttársaimmal (3-an jöttünk ide), de erről a 460-ról semmit se tudunk, csupa full idegen. A ringyó és gyökér csajok meg... bár lennének itt is! Akármilyen hülyék, kurvák, csak legalább minden 20 fős sorban 1-2 lenne akire lehet nézni... irtózatos szar volt amikor tavaly a PSZF gólyabál után (ahol csomó gyönyörű csaj volt szépen kiöltözve) hajnalban hazatértem, és két óra alvás után beültem egy Digitális technika órára. De komolyan. Beléptem és erősen elgondolkodtam hogy ''hova jöttem én be''? :O 400+ fiú, 0 lány :O (Egyszerűenrossz körbenézni. Annyira... annyira természetellenes ez az eloszlás.)
Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest