Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
steveetm
őstag
Akkor mondok egy OTP-s sztorit én is.
hónap eleje óta melózok, így kellett magánnyugdíjpénzátrba belépnem. Választásom az OTP re esett, bementem papírért, csaj ideadja, mondja töltsem ki, de mindenképp nekik vigyem vissza, mert ha a munkáltató küldi be, akkor mindig balhé van. Hmm mondom jó, töltöm ki, de itt melóhelyen is rákérdeztem hogy mivan. Mondták hogy a balhé az, hogy az kapja a jutalékot akinél a lapot leadom(munkáltató, vagy OTP-s csaj). Korrekt, ha megmondja talán még vissza is viszem neki, igy adtam a munkáltatónak.
Na ebben még nem volt azért semmi extra, de pár napja reggel csöng a mobil, mogorva hangon beleszól egy csaj, xy vagy OTP-től, ön lemaradt róla! Asse tudtam holvagyok, kérdezem miről. Aszondja a magánnyugdíjpénztárról, elfelejtette ráírni hogy mikor állt munkába! És most mit tudok csinálni? Nemtudom! Jó, akkor majd beszélek a munkáltatóval, ők küldték be. KÖSZÖNÖM! és leb@szta.
Azért nem hívtam csak vissza elküldeni a picsba mert rejtett számról hívott.
X évig fogok nekik tejelni, a seggem kéne hogy kinyalják, és ez? Ennyit OTP-ről, majd megtudakozom hogy átlehet e menni máshova és hogy hogy.
Üdv.: steveetm -
Pacák
senior tag
Mi meg nyitottunk egy közös számlát a feleségemmel, a két régit megszüntettük. Az új kártyára majdnem egy hónapot kellett várni. A régi megszüntetett számlámhoz az IQ-bombák képesek voltak kiküldeni és leszámlázni egy új kártyát, mert amit leadtam a régi számlám megszüntetéséhez, az éppen lejárt volna két hét múlva.. Elmés..
-
lesaux
veterán
Ezek nagyon hülyék. Nekem is megvan még a régebbi bankkártyám. (Talán. De az biztos, hogy jobb helyeken kiküldik az újat, azt aktiválni kell, a régivel meg nem fogsz tudni fizetni, és ha véletlenül mégis berakod egy automatába, akkor az elnyeli.)
Más. Vettem egy 17-es monitort végre, a leírása szerint az 1024*768-at 120 Hz-cel viszi. Gyakorlatilag meg a Windows fel sem ajánlja, de ha mégis arra állítom, akkor out of range vagy mi a hóhér. Mondjuk úgy vettem a monitort, hogy a 100 Hz-et bírja, de akkor is bosszantó.
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Star Trek
- Gyúrósok ide!
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Autós topik
- Skate Story teszt
- Arc Raiders
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Lenovo Legion 5 pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest