- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
delta9
senior tag
aug 24-én velvet revolver koncert lesz wiesenben (ausztria, magyar határtól pár km). a ticket express-t kb. 2.5-3 óra alatt fel is lehet hívni, legalább 20-szor próbáltam, mire vki felvette, a jegyár 12-17ezer között van ok. kocsival mennénk, jóapám (aki nagyon-nagyon jó fej) bevállalta, hogy kivisz minket kocsival, de csak régi személyije van, érdeklődjem meg, hogy azzal ki tud e menni, vagy kell új szig, v útlev. ok, felhívtam a vpop helyi irodáját, azt mondta, fogalma sincs, kérdezzem meg az okmányirodát. ok, okmányirodát felhívnám, kb. egy órája foglalt volt, megyeszékhely, nemszámít. felhívtam egy 'vidéki' okmányirodát, aki azt mondta, hívjam fel a vámosokat, mert ő nem tudja (itt asszem erősen őszülni kezdtem). mondom neki ne irányítgassanak egymáshoz, vki mondja már meg. erre mondja, hogy jó, megkérdezi a kollégáját. hallom a telefonban, hogy megkérdezi, hogy ausztria uniós tagállam e (itt már csuklani is kezdtem), mondom ok hagyjuk a francba az egészet, mondja meg mennyi az útlevél és mikor lesz kész. csak azt szeretném megtudni, hogy mi a francot keresünk mi így az unióban?
Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest