Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
Nincs. Illetve van, de épp azért szeret, mert hülyeségeken szoktam tépelődni, és olyankor - állítása szerint - eléggé szórakoztató vagyok. (Pld. feltaláltam az időgépet fából: összeácsolsz egy két méter magas, két méter széles dobozt, belemászol, eltöltesz benne ötven évet, és mire kijössz, eltelt fél évszázad. :) De van több találmányom is, pld. a turista sörpor, illetve az alkoholmentes házipálinka. :DDD )
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
Minden lehetséges. A Tokajski vino után már bármi megtörténet.
PH! talival kapcsolatban meg továbbra is kettős érzésekkel küszködöm: 1. Nem akarok csalódni a virtuális fórumtársaim 3d-s megvalósításában. 2. Nem akarom, hogy a fórumtársak csalódjanak jómagam 3d-s megvalósításában. :)
[Szerkesztve] -
-
Som@
őstag
válasz
KovacsUr
üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy már írtam-e (szerintem nem, de mostanában alig tudom, hol áll a fejem), de sajnos a .NET-es melóból egyelőre nem lesz semmi. :(
Úgy ahogy van, elnapolták.
Sajnálom.
Remélem azért hamar találsz valamit. :P
Amúgy engem is érdekelne, hogy mi törpént? :U :B (e-mail?) -
-
PeliScan
addikt
Büdöööös...?!
Ezexerint még nem érezted a dániai cherry ambrosia illatát, ahogy ég... felüdülés a cigifüst után.
anaqer; jó kérdés... gondolkodnom kell. azt hiszem, mindkettő, és ráadásul pont különböző okok miatt; a magabiztos azért mert nyeregben érzi magát, a kevésbé magabiztos pedig... mert ezzel jól visszavonulhat.
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Star Citizen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S10 - 128GB Fekete
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest