Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
PeliScan
üzenetére
Az a WB igen durva :) Érdekes lehet így vezetni... :U
A két Skoda közül sztem az alsó a jobb. Tovább van rá műszaki, használhatóbbak az extrák (használható modok az optikai tuning helyett), és a fehér múgy is nagyon koszolódik, úgy meg már nem olyan laza. Ja, és felső 2500 km-e eléggé hihetetlen, le van hányva az oldala ott hátul, meg valami retek ráragasztott matricáról is írnak. Szóval a kettő közül sztem az alsó. (Bár ezt a Ferrari-piros színt én nemigen szeretem, de ez már ízlés kérdése.)
(MOD: Ez a bekezdés csak az objektív véleményem, ránézésre a felső jobban tetszik. :DDD)
Egyébként kedden láttam vizsgára menet egy normálisan lefestett Skodát, egy azaz egy darab spoilerrel hátul (semmi más külső extra), de az legalább igényes volt. Sztem sokkal jobban mutatott mint egy Rapid akár.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs