Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
Most gondoltam csak bele... hol éltek ti? :D Jövő héttől határőrök a határon..? Kutyát sem fogja érdekelni, hogy mit hozok be.
Hm. Vegyünk egy hipotetikus szintuációt; van egy cseh barátom. Gazdag jó, van sok kocsija, egyiket ideadja, ingyen. Tehát kaptam ajándékba egy cseh ''állampolgárságú'' autót. Mit kell vele tennem, hagy itthon is használ6ssam?
És pl mi lenne, ha ez a cseh bácsi idejönne lakni. Használ6ná a kocsiját minden további nélkül, nem? Tehát akkor én is?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest