- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
-
-
GeorgeTerror
senior tag
Mi jöhet még ezután?
Volt az hmm.. szexuális segédeszköz (eredetileg dugóhép lett volna, csak az kissé vulgáris :)) ) Aztán lázzam teafőzőt, mostmeg ez... Döbbenet.
Bár egy-két kósza gondolat erejéig tervezgettem egy rossz cdromból készült pohártartót... De akkor ebből már lehetne hamutartó is., aztán egy fújás a hamutartóba a színes világítós ventiből, és már is úgí látszik a gyári ablakos oldalon keresztül, mintha atomtámadás lett volna a gépben. Ez már elég beteg? :DDD -
GeorgeTerror
senior tag
Nem mehet nagyon rosszul nektek Emvy, ha csak úgy nem nagyon izgat.
Gondolom az elégedett vagy az élteddel topik tőled lesz tele nyugodt, kiegyensúlyozott, elégedett hozzászólásokkal.
Mert ha nem akkor nem értelek. Engem emiatt a 15k miatt is szét.... az ideg.
De most fojtatódik. Szerintem péntekre leég a kolesz, mert ha ijen ütemben dőlnek a sz.rabbnál sz.rabb dolgok már csak ez marad. Van mégegy rosszabb ötletem, de azt már nem írom le
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
CsendPenge
őstag
Azért nem nyomod rosszul :)) Nem is tudtam, hogy ennyire jó vagy c-ben. Nem rakod fel a progit az ftp-re? (csak mert az egyik kollegám amőba őrült :D )
Amúgy itt semmi érdekes. Olvasók jönnek mennek, bennem a lelket már csak az estére betervezett sör tartja :D Most legalább itt nincs olyan eszeveszett hideg, mint az elmúlt napokban volt. Pesten mi a helyzet? (ja, itt volt 2-3mm hó is :t) -
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Most vissza esett egy kicsit :) Emvy, ne hagyjuk magunkat! ;] Infós feleség? Nem tudom, hallotál-e arról, hogy a házasság bugos! Szóval én biztos ami biztos, megvárom a pecset hozzá. Amúgy az tényleg gáz lenne, ha haveri társaságban asszony többet tudna, mint te. Képzeld el: haverokkal nyomjátok a Q3-at (akármit) meg a sört, valakinek fagyni kezd a gépe, és a feleséged kell behívni a konyhából, mert ő MCSE, aztán csináljon má' valamit a winnel :] Durva, mi? :P
-
CsendPenge
őstag
is-is. Az énekes faszi biztatott mindenkit, hogy táncoljon, (queen-t adtak elő, nem túl jól) de a pincércsajokon kívül nem nagyon nyomult senki, csak a nagyon részeg egyedek. Volt egy másik rendezvény is, de az szabadtéri lévén kevesebb embert vonzott, mint a fűtött sátor... Nem értem. Ha valaki fázik, akkor forralt bor, ha nem akkor sör. De megsüketülni? Az mire jó? (légvonalban kb. 2 km a buli, de hallani lehetett csukott ablaknál is :( )
Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Borderlands 4
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- EA Sports WRC '23
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest