Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
-
-
GeorgeTerror
senior tag
Mi jöhet még ezután?
Volt az hmm.. szexuális segédeszköz (eredetileg dugóhép lett volna, csak az kissé vulgáris :)) ) Aztán lázzam teafőzőt, mostmeg ez... Döbbenet.
Bár egy-két kósza gondolat erejéig tervezgettem egy rossz cdromból készült pohártartót... De akkor ebből már lehetne hamutartó is., aztán egy fújás a hamutartóba a színes világítós ventiből, és már is úgí látszik a gyári ablakos oldalon keresztül, mintha atomtámadás lett volna a gépben. Ez már elég beteg? :DDD -
GeorgeTerror
senior tag
Nem mehet nagyon rosszul nektek Emvy, ha csak úgy nem nagyon izgat.
Gondolom az elégedett vagy az élteddel topik tőled lesz tele nyugodt, kiegyensúlyozott, elégedett hozzászólásokkal.
Mert ha nem akkor nem értelek. Engem emiatt a 15k miatt is szét.... az ideg.
De most fojtatódik. Szerintem péntekre leég a kolesz, mert ha ijen ütemben dőlnek a sz.rabbnál sz.rabb dolgok már csak ez marad. Van mégegy rosszabb ötletem, de azt már nem írom le
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
CsendPenge
őstag
Azért nem nyomod rosszul :)) Nem is tudtam, hogy ennyire jó vagy c-ben. Nem rakod fel a progit az ftp-re? (csak mert az egyik kollegám amőba őrült :D )
Amúgy itt semmi érdekes. Olvasók jönnek mennek, bennem a lelket már csak az estére betervezett sör tartja :D Most legalább itt nincs olyan eszeveszett hideg, mint az elmúlt napokban volt. Pesten mi a helyzet? (ja, itt volt 2-3mm hó is :t) -
CsendPenge
őstag
-
CsendPenge
őstag
Most vissza esett egy kicsit :) Emvy, ne hagyjuk magunkat! ;] Infós feleség? Nem tudom, hallotál-e arról, hogy a házasság bugos! Szóval én biztos ami biztos, megvárom a pecset hozzá. Amúgy az tényleg gáz lenne, ha haveri társaságban asszony többet tudna, mint te. Képzeld el: haverokkal nyomjátok a Q3-at (akármit) meg a sört, valakinek fagyni kezd a gépe, és a feleséged kell behívni a konyhából, mert ő MCSE, aztán csináljon má' valamit a winnel :] Durva, mi? :P
-
CsendPenge
őstag
is-is. Az énekes faszi biztatott mindenkit, hogy táncoljon, (queen-t adtak elő, nem túl jól) de a pincércsajokon kívül nem nagyon nyomult senki, csak a nagyon részeg egyedek. Volt egy másik rendezvény is, de az szabadtéri lévén kevesebb embert vonzott, mint a fűtött sátor... Nem értem. Ha valaki fázik, akkor forralt bor, ha nem akkor sör. De megsüketülni? Az mire jó? (légvonalban kb. 2 km a buli, de hallani lehetett csukott ablaknál is :( )
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 1 TB-os Samsung 990 PRO M.2 SSD - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest