- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Ehh, na hát igen. Az, amit behoztak a PHP-val, nevezetesen hogy belekódolhatsz a html-be, az addig jó, amíg olyan kis egyszerű vackokat írsz, amilyenekre eleve hasznáták. Utána már nem előnyös keverni a dolgokat, a html-t jobb különvenni, sablonba. A JSP meg ugye egy kicsit más, ott lehet a saját tag-ekkel is meg a beanekkel bűvészkedni, tehát úgy alakítani a bulit, hogy a JSP-t magát a designerek is össze tudják dobni. Legalábbis nekem ez jött le abból, amennyit olvastam róla. Így viszont már tényleg érthető, hogy mikor is van gáz.
-
td
senior tag
Az.
Node a jsp eleve javás, nem? Mit értesz az alatt, hogy belegányolnak java kóddal?
Sokat amúgy nem foglalkoztam vele, csak ismerkedés szintjén olavstam róla pár éve, és úgy tűnt, mint egy PHP, amiben van ''némi'' plusz is (EJB-k, meg hasonlók rémlenek). Tehát hogy nem különbözik rettentő sok mindenben a PHP-től. -
emitter
őstag
megkérdezhetem, h java-t mire használod? értem ezalatt h kliens vagy szerver oldalra?
php és java hogyan kommunikálnak egymással?
asszem nyáron én is elkezdek belemászni a javábameg php/mysql-t sem ártana megismernem közelebbről.. húú, mikor lesz nekem ezekre időm
télleg, java milyen adatbázist tud kezelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest