Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bck.ek
tag
Udv , kernek egy kis segitseget , lassan eljon az ido hogy vennek egy tele objektivet eddig Tamron SP 70-300 VC USD volt a kiszemelt de igy elsore nem merek ennyi penzt kiadni erte , es azt de tudom hogy megerne-e ennyit kiadni erte , esetleg tudnatok ajanlani vmit 40-50 ezer forintos ertek hatarig? hasonlo 70-200 vagy 70-300 as atfogassal?
-
bck.ek
tag
Ha a macrot már kitárgyaltuk
valakinek uwa előtétlencsével kapcsolatos vélemény
ajánlás?

-
bck.ek
tag
Üdv, tervezek venni az év vége körül egy Tamron 70-300 tele nonMacro-t addig is pedig valami olcsóbb macrot szeretnék vásárolni , és az lenne a kérdésem hogy megérné-e egyáltalán beszerezni előbb a macros obit , vagy elég lenne csak majd a sima 70-300 at megvásárolni. (természet, táj fotózás)
Az alábbi 2 objektívet néztem, valamelyikről valakinek vélemény? esetleg más hasonló árban lévő hasonló tulajdonságokkal rendelkező objektívről tapasztalat?
az alábbi kettőről keresgéltem neten teszteket és nem sok különbség van a kettő között.Sigma 70-300 Macro
Tamron 70-300 MacroVálaszokat előre is köszönöm.

-
bck.ek
tag
Üdv, találtam egy 58mm átmérőjű "halszemet" aminek a mérete egyezik a EF 18-55mm IS II szűrőméretével és rá is megy, 18mm-en tényleg rengeteget változik a szög, egyetlen gond van vele a fókusz, nem tud ráfókuszálni, lehet ezzel vajon vmit kezdeni, esetleg van olyan obi amivel ez kompatibilis lehet? :S
Küldök róla egy képet.

-
bck.ek
tag
Üdv, erről valakinek esetleg vélemény? Obi
-
bck.ek
tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
bocsi ezt lehagytam , 70mm-től felfelé gondolkozom :S
szerk: és zoomobi , fix egyenlőre elég a 50mm 1.8

-
bck.ek
tag
Üdv, érdeklődnék , hogy ezzel az obival mi mindent tudnék kezdeni?
Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valakinek uwa előtétlencsével kapcsolatos vélemény
ajánlás?
ez most nagyon megtetszett es ahogy lattom felmegy tobb fajta objektivre is.