Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papichulo
tag
Illetve új Sigmák: [link] Kiváncsi leszek az új 10-20as mennyibe kerül majd...
-
Papichulo
tag
Ide süssetek: [link] 7mm

-
Papichulo
tag
Min. 300mm végű telék közül mit ajánlanátok ami jó áron van és jól is teljesít? Eddig a Canon 70-300 IS USM a befutó...
-
Papichulo
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem 200 az kevés azokra a célokra amikre te használnád...de én alapból 70-300 párti vagyok

-
Papichulo
tag
Ti mindig a középső fókuszpontot használjátok AF-nél,nem automata fókuszpont választást?
-
-
Papichulo
tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Köszi szépen a választ,nagyjából megértettem
Ha mind3 közgyűrűt felrakom akkor összeadódnak a nagyítási értékek vagy ez a része hogy működik? Szerinted ezzel a közgyűrűs megoldással egy jó makró obit kapok vagy érdemesebb külön venni egyet?Ez az obi gyártás meg csak ennyi?! Hát akkor nem is veszek semmit,összedobom a pincébe

-
Papichulo
tag
Még egy kérdésem lenne.Láttam olyan képeket Flickren,ahol úgy makrótak hogy összeraktak 2 objektívet pl. a 18-55mmes kitobit és az 50mm-es 1.8as-t. Hogyan lehetséges ez?
-
Papichulo
tag
Gondolkozok egy Canon 50/F1.8 EF II objektív beszerzésén.Olvastam róla hogy makró előtéttel jó kis makróobit is lehet belőle csinálni.Milyen előtétet javasolnátok hozzá, és mekkora maximális nagyítást lehet vele elérni? Illetve mennyit veszít a fényerejéből?
-
Papichulo
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Valaki meg azt mondta hogy olyan a gyökere mint egy döglött teve

-
Papichulo
tag
Az új géphez akarok majd venni új obit,mert most csak a kit van. Nézelődtem és nekem ez a legszimpibb: [Canon 70-300/F4-5.6 EF IS USM objektív(katt)] ,de gondolkozom azon is amit itt sokan ajánlotok a 70-200-as L-es obin is,de abból nekem szerintem hiányozna a képstabi. Ha nem lesz elég pénzem akkor meg lehet hogy csak egy ilyenre ruházok be [Canon 55-250/F4-5.6 EF-S IS objektív(katt)] Nah mit gondoltok?

-
Papichulo
tag
Canon 450D kitobija mellé első obinak melyik a jobb választás? Sigma Canon 70-300/4-5.6 APO DG Macro super objektív vagy Canon 55-250/F4-5.6 EF-S IS objektív? Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tárhely szolgáltató választás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit tudtok róla? Én nem sok mindent találtam róla,csak az újabb változatairól...

A többi kérdésemre nem tudod esetleg a választ? (mekkora nagyítás stb.)