- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big-Lacos
aktív tag
válasz
firemanus82 #19831 üzenetére
Belso felepitesben ugyanaz,amennyire tudom. Viszont ha csak fenykepezni veszed akkor jobban jarsz a normal verzioval. A rekeszgyurut eleg konnyen el lehet allitani akaratodon kivul,mivel ahogy a tobbiek irtak is,nem kattan. Plusz a jelolesek az obi oldalan vannak nem a felso reszen,ami videozasnal jo, de fenykepezesnel kenyelmetlen.
Probaltam cine samyangot, tapasztalatbol irom -
zgospel
őstag
válasz
firemanus82 #19831 üzenetére
nem lesz jobb, a t3.8 kb ugyanaz mint az f3.5 csak a T-s jelölés egy másfajta jelölés. sajnos én sem értem pontosan mi a különbség ezért inkább a töredezett infoimat nem írom le mert megtévesztő lenne.
a vdslr-es verziónak fokozatmentesen állítható a rekesz, míg a nem vdslr verziónál fokozatokban, mindig bekattan az adott állásba.
képminősége nyitva kicsit taknyolós de elfogadható, 5.6-tól viszont panasz nem lehet rá. a halszem és a 8mm miatt pedig fókuszálgati nem nagyon kell, mindig dof-on belül lesz szinte minden. megéri a pénzét újonnan is, de használt piaca is van.
szerk: bocsánat, a fényerőre értettem hogy nem lesz jobb, általánosságban viszont tényleg jobb a sima (nem vdslr) mert a kép készítése előtt nem tekered el véletlenül a rekeszt.
-
válasz
firemanus82 #19829 üzenetére
A két ojjektív tulajdonképpen ugyanaz. A tubus alakjában és a jelölésben van különbség. A T3.8-as videózásra optimalizált forma és jelölés, az f/3.5 pedig fotózásban megszokott forma és jelölés.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest