- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
-
zgospel
őstag
válasz
fungeld #18619 üzenetére
attól függ, m42-esből a zenit 16mm (ha jól emlékszem) adapterrel felmegy rá, az is halszem, ez a legolcsóbb megoldás.
aztán van a samyang 8mm-es halszeme, ez már jelentősen drágább és ez is még teljesen manuális objektív. de még ez is sokkal olcsóbb a sigma, pláne a canon halszemeknél. igaz azok nem full manuál üvegek. -
-
BiriBum
őstag
válasz
fungeld #18230 üzenetére
Tegnap már említettem, de eltűnt a hozzászólásom. A 75-300-asra rá kell celluxoznod egy ezrest és kirakni a kuka mellé, hátha elviszi valaki. Az 55-250 IS kissé műanyagos, de meglepően jó képminőséget produkál. Ha ilyen árszegmensben gondolkodsz telében, akkor Canon véggel ez a legjobb választás.
-
Perzeusz
tag
válasz
fungeld #18228 üzenetére
Én az első variánst vettem másfél éve. Ilyen tapasztalt(abb) fejjel egyből rávágnám, hogy csak a vázat vedd, és objektívek terén kezdj nézelődni eggyel magasabb szinten. DE! Mivel most még nem tudhatod, hogy milyen irányban fogsz képészkedni, (főleg, ha ez lesz esetleg az első digitális tükrösöd), így tényleg meg kell venni a kitekkel. Ebből a szempontból szerintem az első kettő közül válassz! Mindegyik lencsével tudsz gyakorolni kedvedre, utána pedig már tudni fogod, mire van szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest