- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
Hasznalthoz nemtudok hozzaszolni, de en is pont D7000 hez kerestem 85 os obit. 105 f/2-ot csereltem. Az altalad felhozott harom obira szukitettem a kort en is, az 1,4G az reszemrol elerhetetlen kategoria es igazabol tul jo is nekem.
A sigma melett dontottem vegul mert az 1.4D-t nem igazan talaltam a kornyezetemben es kavarni nem akartam ebayel. Az elso gyari hibas volt, a fokusz motor osszevissza ugralt - csere.. A masodik ebbol a szemponbtol hibatlan de backfokuszos -20 at tudok csak allitani a vazon olyan 25 kene hogy tokeletes legyen most garancia - Kamera kft....
De a masodikat azert mar tudtam probalgatni es a fokusz halk es nagyon gyors. 1.4 en sokkal elesebb mint pl a 105 f/2. Anyaghasznalat pedig kivalo minden tekintetben a tesztekben az AF/M kapcsolot emlitik az kicsit tenyleg kilog az obi tobbi resze korul.
Remelem segitett vlmit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged