Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz
sweet122
üzenetére
Egyedül csak neked nem tetszik valami miatt ez a 18-135 STM...
Rajtad kivül midnenki ajánlotta. És pontosan azert kell, mert mindenes obinak jó. Ráadásul a fix-et nem igen hasznalom a kitobinal meg sokkal jobb a 18-135.A másik, majd ha ez nem lesz elég akkor veszek a jövőben egy 55-250-et vagy valami mást , ha a madarakra ez nem válik be. Egyaltalan nem akarok 2-3 obit cipelni egyenlőre magammal.
Azt honnan gondolod , hogy low budget van nalam ?

Ráadásul megveszem cégre a cuccot és siman jól járok vele....új, garis és kb 15-el többe fog fájni mint a használt cucc.

Úgy irsz most mintha egy fél millás obit vennék....Nem is értelek...
-
_seth_
veterán
válasz
sweet122
üzenetére
18-135 STM-et szeretne venni, azt ajánlottuk neki, a sima IS-t nem.
18-55 IS II és 55-250 IS II obikat én folyamatosan cserélgettem, meg is untam hamar, és jött a 18-135 IS csak, hogy ne kelljen mindig cserélni. A tartomány megtetszett így lecseréltem egy 18-135 STM-re ami elődjénél mindenben jobb és a képminősége már egész jó. Vettem azóta 17-55 2.8-at is de a 18-135 stm maradni fog, utazni, kirándulni nagyon jó obi.
Egyébként arra jöttem rá, hogy ahova a 135 kevés, oda a 250 is az lesz... az 55-250 helyett 70-300 VC tamront vettem, madarat fotózni ez is kevés.... lesből pedig akár a 135 is elég lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rajtad kivül midnenki ajánlotta. És pontosan azert kell, mert mindenes obinak jó. Ráadásul a fix-et nem igen hasznalom a kitobinal meg sokkal jobb a 18-135.