- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macros
csendes tag
Sziasztok!
Itt mindenki a plus-t használja? Csak mert a sima verzió azért elég buta a plus-hoz képest és gondoltam valaki segíthetne ha tud! Adok egy email címet! Ide is meg írhatja ha valaki tud linket a plushoz! Mert sehol sem találtam! Előre is köszi!
phorvath82@citromail.hu
Jah és tudom furcsán hangozhat, hogy sürgős lenne, de tényleg az, mert utazom és kellene a progi az útra!
Az is jó nekem ha valaki esetleg át tudja küldeni nekem a progit!
Mégegyszer köszi! -
Dexter68
addikt
válasz
[pod]Diablo #10 üzenetére
-
[pod]Diablo
őstag
Nemtduja valaki hogy honnan lehet letölteni a legujjab verzióját?meg honnan lehet hozzá letölteni iconokat sbt?
Előre is kösz -
Dexter68
addikt
válasz
[HUN]Zolee #7 üzenetére
... és van olyan fül, hogy system tray?
Ha nincs, akkor jobbklikk egy üres helyen, > Tabs > add new tab > add systray tab
nekem 13 ikon jelenik meg rajta.
Esetleg nézd meg, hogy a tálca beállításoknál nincs-e beállítva valami elrejtés. -
Dexter68
addikt
A Kinekmilyenadesktopja-topicban esik néhány szó a progiról [link]
A System tray-t sztem csak Tabbed dock-módban tudod használni... Ez viszont csak a fizetős verzióban elérhető. -
kribe
őstag
válasz
[HUN]Zolee #4 üzenetére
Én nem találtam erre megoldást, de igazából nem is nagyon kerestem... MSN messengernél elég ha a dokkban lévő ikonjára kattintasz, és megnyitja neked az ablakát. Ez így van szerintem minden olyan programmal aminek az ikonját a dokkba tetted, és csak egy példányban futhat. Ha futhat több példányban is, akkor egy újat indít belőle... de ez pl. winampnál letiltható.
-
[HUN]Zolee
őstag
fel
-
[HUN]Zolee
őstag
senki nem tudja a választ?
-
[HUN]Zolee
őstag
fel
-
[HUN]Zolee
őstag
Gondoltam mivel egyre terjed el a program indítok neki egy saját topicot.
és lenne is egy kérdésem :
Lehet olyat hogy a teljes Tray ikonsort is megjelenítse, mert ha kipipálom a beállításokba, akkor csak 3-at jelenít meg (önmaga, hangkártya driver,speedfan), de nekem kéne a többi is (msn,winamp,windows hangszvezérlő,daemon tools,...), mert így nem tudon elrejteni a tálcám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Elektromos autók - motorok
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Medence topik
- Óra topik
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest